Хтось відкрив кредит на мене в ШвидкоГрошi

• Автор теми Автор теми Denswin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 709

Denswin

Форумчанин
Дописи
17
Реакції
3
Бали
2560
Denswin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю декілька кредитів в МФО. 15+. По деяким просрочка біля місяця. Інші менше. Сьогодні побачив в Дії що на мене відкрито кредит в ШвидкоГрошi. В мене там є кабінет, але кредит там не брав. Це може бути якийсь новий вид стягнення від колекторів? До якого пулу належать ШвидкоГрошi? Чи це просто шахрайство і кабінет взломали? Тоді як вони могли видати кредит на картку не на моє ім'я?

Маю декілька кредитів в МФО. 15+. По деяким просрочка біля місяця. Інші менше. Сьогодні побачив в Дії що на мене відкрито кредит в ШвидкоГрошi. В мене там є кабінет, але кредит там не брав. Це може бути якийсь новий вид стягнення від колекторів? До якого пулу належать ШвидкоГрошi? Чи це просто шахрайство і кабінет взломали? Тоді як вони могли видати кредит на картку не на моє ім'я?
а ви в кабінет заходили швидкогроші?

так, там відкритий кредит. Підписаний ідентифікатором котрий не приходив до мене на телефон. Хоча номер телефону в договорі вказаний мій
А договор на ваше имя? Все данные ваши, карта чья указана?

Зайти в кабінет - код з смс/вайбер
Підписати договір - код з смс/вайбер
Номір в договорі твій, має бути вказаний рахунок на який перевели кошти
Шось сумнівно

Шось сумнівно
Вот и я о том же.
Я с ними суд проиграла, так чтоб зайти в лк, надо указать свой номер, телефона, потом инд.код, потом код на тел.придёт.
У меня как-то так. Не знаю, может я "особенная"🤪

Шось сумнівно
все так. Тільки не було ідентифікатора підписа. Саме цього що в договорі. До цього була купа смс кодів на вхід до кабінету, кілька днів. Я міняю пароль, через 3 хв він знову не валідний. На запит спроби шахрайства та закрити кабінет- 0 реакції. Це ще було до кредиту. Було також кілька днів кілька смс про підписанная договору. Я заходив - не було кредиту. Міняв пароль, через 3хв по ньому же не можу сам зайти. Знову треба скидати

Данные все мои, кроме карты. Карта не моя. И я не понимаю как. Разве по закону это возможно отправка средств без проверки реквизитов?
Тогда вам надо связываться с шг и выяснять всё.

а на карту яку перераховано?
я не знаю. Це не моя карта, а в договорі не всі цифри рахунку вказуються. По тим що є вияснив що ПУМБ

Шось сумнівно
рахунок вказаний, але без 6-ох цифр(скриті). Не мій точно.

я не знаю. Це не моя карта, а в договорі не всі цифри рахунку вказуються. По тим що є вияснив що ПУМБ
Проконсультируйтесь с юристом, он вам точно подскажет как правильно поступить

рахунок вказаний, але без 6-ох цифр(скриті). Не мій точно.
Не понятно что-то.
Если лк ваш, договор на ваше имя, то там должно быть всё видно и цифры и буквы и все заеятые

Данные все мои, кроме карты. Карта не моя. И я не понимаю как. Разве по закону это возможно отправка средств без проверки реквизитов?
Наскільки я знаю, то на картки третіх осіб гроші не перераховуються
Там ж верифікація через банк айді по документах ваших
Щось цікава історія)

Проконсультируйтесь с юристом, он вам точно подскажет как правильно поступить

Не понятно что-то.
Если лк ваш, договор на ваше имя, то там должно быть всё видно и цифры и буквы и все заеятые

Щось цікава історія)
я ж про теж. Написав в банк в котрий пішли кошти, думав може мене настільки хакнули що і в банку рахунок відкрили, супорт сказали що на мене нема рахунків і переводів. А значить кредит виданий не на мій ІПН, хоча в договорі вказаний мій.

я ж про теж. Написав в банк в котрий пішли кошти, думав може мене настільки хакнули що і в банку рахунок відкрили, супорт сказали що на мене нема рахунків і переводів. А значить кредит виданий не на мій ІПН, хоча в договорі вказаний мій.
Зі всіма доказами в нбу пишіть, хоча не знаю чи щось дасть це

Щось цікава історія)
Судова практика в нашій країні мінлива, як настрій першокурсниці в розпал дня студента. ВП ВСУ вже вважає по іншому. Є бажання можна ознайомитися з постановою по справі, номер якої додається.

Вкладення

• ВСУ.webp
    ВСУ.webp
    22.6 Кб · Перегляди: 56
  • ноу-хау ВСУ.webp
    ноу-хау ВСУ.webp
    26.8 Кб · Перегляди: 54
Судова практика в нашій країні мінлива, як настрій першокурсниці в розпал дня студента. ВП ВСУ вже вважає по іншому. Є бажання можна ознайомитися з постановою по справі, номер якої додається.
мда

Не потрібно "бігти по переду потяга до суду".... потрібно дати можливість кредитору звернутися з позовом, тобто бути відповідачем по справі і перекласти тягар доказування на КРЕДИТОРА..... отоді шанси доволі гарні отримати рішення на свою користь.

мені з моїми кредитами ще за не свої судитися, оце жесть 😂
я думаю вам варто звʼязатися з ШГ, уточнити в них по цьому питанню
А ви ніякі свої документи не губили? Може комусь скидали фото?

Назад
Угорі