Хтось хотів взяти на мене мікрозайм

• Автор теми Автор теми Denis1708
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 728

Denis1708

Форумчанин
Дописи
154
Реакції
268
Бали
5225
Denis1708 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Позвонили до мами з якогось мфо, вона не запам'ятала.. І кажуть що я типу хочу в них 1000 грн взяти. Так вона каже, що в мене їх і так 20+..
НО прикол в тому, що я блін не намагався брати.Розумію що мої дані не проблема. Но вони незнали що мені в долг нічого не дадуть. Тай номера моїх всіх знайомих є у всіх мфо.Но хтось таки вирішив що моя кі чиста. Удачі господа шахраї...

Denis1708, дело в том, что могут таким образом воздействовать на Вас, чтобы Вы начали кипишевать и звонить им. То есть, своего рода вариант "вывести на связь". Или могут кто-то действительно оформлять.
Идеально, если была бы запись разговора, пойти в полицию и писать заявление о том, что кто-то пытается оформить кредит на Вас. Или продолжает оформлять)

Denis1708, дело в том, что могут таким образом воздействовать на Вас, чтобы Вы начали кипишевать и звонить им. То есть, своего рода вариант "вывести на связь". Или могут кто-то действительно оформлять.
Идеально, если была бы запись разговора, пойти в полицию и писать заявление о том, что кто-то пытается оформить кредит на Вас. Или продолжает оформлять)
Я тоже думаю що мене хотять на діалог вивести. Хотя мої дані в приваті є. Там новий номер телефона.. Хз. Ну хай вони думають, хотять мене найти хай шукають.. Я й не ховаюся

В этом виноваты только шараги,если выдадут тем мошенникам займ на чужие документы.Сначала бл...ть понавыдают кредитов всем кому не лень на чужие данные,а потом невинных людей тревожат

Назад
Угорі