Хто знає які МФО вже не працюють, які вже закрилися?

• Автор теми Автор теми Біба і Боба
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 898
Дописи
128
Реакції
48
Бали
68
Біба і Боба не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня мені цікаво які шараги вже закрилися і не працюють, по мому досвіду з якими мав справу то я думаю це cashup, eurogroshi, centro, можливо бистрозайм, кешбері

Доброго дня мені цікаво які шараги вже закрилися і не працюють, по мому досвіду з якими мав справу то я думаю це cashup, eurogroshi, centro, можливо бистрозайм, кешбері
Якщо якась із шараг і закривається, борг нікуди не дівається.

Якщо якась із шараг і закривається, борг нікуди не дівається.
Я розумію, я ці шараги позакривав ще в 20 році, я просто спитав хто знає, мені просто цікаво яких гнид уже немає

Бистрозайм ще живий) Позавчора від якоїсь мадам прийшов лист не електронку, щоб закрив борг в бистрозаймі. Я вже і забув про них за 3,5 роки)))
Мені теж шлють. То тіло 8к,то 500к з відсотками.3,5 років...
Пропали смс з 500к. Десь пів року тому. Зараз шлють на емейл про 8к

Останнє редагування:
Мені теж шлють. То тіло 8к,то 500к з відсотками.3,5 років...
Пропали смс з 500к. Десь пів року тому. Зараз шлють на емейл про 8к
Виродки, вони мені в 19 році робили тирло, тіло було 6000, нарахували щось 60000, закрив за 12000

Я розумію, я ці шараги позакривав ще в 20 році, я просто спитав хто знає, мені просто цікаво яких гнид уже немає
В основному ті, що закрилися з початком військового стану, потім знов відкрилися тільки під іншою назвою.

В основному ті, що закрилися з початком військового стану, потім знов відкрилися тільки під іншою назвою.
Я не розумію як їхніх звонілок не забирають на війну, в них же немає броні

Как по мне, с них бы и стоило начинать.
Мне интересно что пару человек ВСУ с самого 0, зашли б к ним в подвал или в офис шараги, с автоматами и приехали б на БТР, как бы они тогда говорили
Не подумал...
Тем более ещё и вредители...
Да, согласен, это гонево
Як нашо, саперами поля розміновувати))

Назад
Угорі