Хто знає як написати лист в мфо щоб номер видалили з бази?

• Автор теми Автор теми Tatyana777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 574
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tatyana777

Форумчанин
Дописи
116
Реакції
18
Бали
2600
Tatyana777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Контактна сьогодні кіпішує, каже зроби щось, а то їй ці дзвінки вже надоїли, четвертий день дзвонять. Хто знає як написати лист в мфо щоб її номер видалили з бази.Ми вже й неспілкуємося пів року а тут вона мені позвонила сьогодні. Кажу їй не спілкуйтеся з ним. Але в неї своя правда, я винна і маю щось зробити!

Контактна сьогодні кіпішує, каже зроби щось, а то їй ці дзвінки вже надоїли, четвертий день дзвонять. Хто знає як написати лист в мфо щоб її номер видалили з бази.Ми вже й неспілкуємося пів року а тут вона мені позвонила сьогодні. Кажу їй не спілкуйтеся з ним. Але в неї своя правда, я винна і маю щось зробити!
Буде мучитись'' Ваша контаха разом з Вами. Весь термін(((((

Во
Точно так как у меня с соседкой)))) и смс ей слали и звонили. Она мне говорила тоже что и Вам ваша, но у меня один ответ- я никому ничего не должна, а если ей нравиться общаться с недоделаными, так это ее право!!!

Во

Точно так как у меня с соседкой)))) и смс ей слали и звонили. Она мне говорила тоже что и Вам ваша, но у меня один ответ- я никому ничего не должна, а если ей нравиться общаться с недоделаными, так это ее право!!!
Умничка

Mila2502, Це напевне у кожного з нас є одна дві людини чи то сусіди, чи з рідних, чи з колег на роботі, яким розказуєш пояснюєш, а вони попри те, що знають вас все життя, вірять голосу з телефону. Сказав голос треба віддати 1млн. значить ти повинен бо брав 1000.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі