Хто знає на рахунок Кашинського?

• Автор теми Автор теми LeBron230
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 3K

LeBron230

Форумчанин
Дописи
201
Реакції
102
Бали
2625
LeBron230 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вони пропонують якісь лояльні умови по закритті кредиту?? Хіба пристав дзвонить і все. Каже домовляйтесь напряму з ними, ми нічого не списуємо і таке подібне.

Вони пропонують якісь лояльні умови по закритті кредиту?? Хіба пристав дзвонить і все. Каже домовляйтесь напряму з ними, ми нічого не списуємо і таке подібне.
Какой пристав?

Нет у них приставов.обычная убогая звонилка.писали тут что на уступки они не идут..меня отдали на прозвон в еадр.те вообще какие то дохлые.каждый четверг смс пару звонков. И то уже недели 3 и смс нет

Нет у них приставов.обычная убогая звонилка.писали тут что на уступки они не идут..меня отдали на прозвон в еадр.те вообще какие то дохлые.каждый четверг смс пару звонков. И то уже недели 3 и смс нет
У меня в понедельник)
А сегодня имела глупость и после того как лк зашла начали звонить, мол кредитор требует оплатить))

А в мене по п'ятницях.

Були смс , дзвінки. Десь місяць часу
Дякую. Дзвінки тільки Вам?
Були смс , дзвінки. Десь місяць часу
Спочатку Кашинський, потім ЕАПБ, потім Пристав, ще хтось буде далі не підскажете? А Ви закрили Кашинського?

Останнє редагування:
І як себе поводе цей пристав, не підскажете?
Підскажу. Кожного разу дзвонить інша людина від них і це на протязі дня. І кожному маєш пояснювати, вони між собою таке враження не спілкуються. Просто дзвонять часто і тільки до мене. Один тільки лист прийшов від них.

Підскажу. Кожного разу дзвонить інша людина від них і це на протязі дня. І кожному маєш пояснювати, вони між собою таке враження не спілкуються. Просто дзвонять часто і тільки до мене. Один тільки лист прийшов від них.
Дякую. А для чого ви з ними спілкуєтеся?
Давно ви вже з ними?

Короче с маленькой победой ,получил инфу точней ответ по двум шарагам шв..гроши ,и кашинский от НБУ,по шв..в...все классно они четкие пацаны плати дальше,но по кашискому нашли 2 нарушения ,и довольно интересных по поправкам к законам ..к сожилению не могу прикрепить файл ответа тут так как не закрою личные данные ,с тел,кому интересно могу кинуть в личку ответ

6 місяців. Бо я був з кашинським домовився напряму і вони списали 6000. Але 10000 грн всерівно забагато при тілі 3000.
Тільки з приставом 6 місяців, чи взагалі просрочка 6 місяців. В мене теж тіло 3000, хочуть майже 16000

Назад
Угорі