Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Какой пристав?Вони пропонують якісь лояльні умови по закритті кредиту?? Хіба пристав дзвонить і все. Каже домовляйтесь напряму з ними, ми нічого не списуємо і таке подібне.
У меня в понедельник)Нет у них приставов.обычная убогая звонилка.писали тут что на уступки они не идут..меня отдали на прозвон в еадр.те вообще какие то дохлые.каждый четверг смс пару звонков. И то уже недели 3 и смс нет
Боргове агентство пристав. Тіпа таке як еадпрКакой пристав?
Они могут представить хоть Богиней По возврату долгов , по факту обычная безграмо ная звонилка.Боргове агентство пристав. Тіпа таке як еадпр
А в мене по п'ятницях.Нет у них приставов.обычная убогая звонилка.писали тут что на уступки они не идут..меня отдали на прозвон в еадр.те вообще какие то дохлые.каждый четверг смс пару звонков. И то уже недели 3 и смс нет
І як себе поводе цей пристав, не підскажете?Боргове агентство пристав. Тіпа таке як еадпр
?Один лист за три місяці. Або листоноші надоїло носити листи))) за 1,5р)))
Дякую. Дзвінки тільки Вам?Були смс , дзвінки. Десь місяць часу
Спочатку Кашинський, потім ЕАПБ, потім Пристав, ще хтось буде далі не підскажете? А Ви закрили Кашинського?Були смс , дзвінки. Десь місяць часу
Я нічого не закриваю.Дякую. Дзвінки тільки Вам?
Спочатку Кашинський, потім ЕАПБ, потім Пристав, ще хтось буде далі не підскажете? А Ви закрили Кашинського?
Ну і нехай собі требує??Мріяти не шкідливоУ меня в понедельник)
А сегодня имела глупость и после того как лк зашла начали звонить, мол кредитор требует оплатить))
Підскажу. Кожного разу дзвонить інша людина від них і це на протязі дня. І кожному маєш пояснювати, вони між собою таке враження не спілкуються. Просто дзвонять часто і тільки до мене. Один тільки лист прийшов від них.І як себе поводе цей пристав, не підскажете?
Дякую. А для чого ви з ними спілкуєтеся?Підскажу. Кожного разу дзвонить інша людина від них і це на протязі дня. І кожному маєш пояснювати, вони між собою таке враження не спілкуються. Просто дзвонять часто і тільки до мене. Один тільки лист прийшов від них.
Давно ви вже з ними?Підскажу. Кожного разу дзвонить інша людина від них і це на протязі дня. І кожному маєш пояснювати, вони між собою таке враження не спілкуються. Просто дзвонять часто і тільки до мене. Один тільки лист прийшов від них.
6 місяців. Бо я був з кашинським домовився напряму і вони списали 6000. Але 10000 грн всерівно забагато при тілі 3000.Дякую. А для чого ви з ними спілкуєтеся?
Давно ви вже з ними?
Тільки з приставом 6 місяців, чи взагалі просрочка 6 місяців. В мене теж тіло 3000, хочуть майже 160006 місяців. Бо я був з кашинським домовився напряму і вони списали 6000. Але 10000 грн всерівно забагато при тілі 3000.