Хто знає контакти КК "Безпека фінанс"

• Автор теми Автор теми Olliy_Molly
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 286

Olliy_Molly

Форумчанин
Дописи
57
Реакції
63
Бали
33
Olliy_Molly не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт, чи знає хтось як зв'язатися з відділом врегулювання заборгованості фінсфери, тобто кк "безпека фінанс"? Бачила є номер телефону, але не хочу дзвонити й розмовляти з ними, боюсь пресингу з їхнього боку - легше і зручніше в чаті якогось месенджеру.
Писала їм на електронну пошту, але схоже вона недійсна, повідомлення туди не надходять.

Привіт, чи знає хтось як зв'язатися з відділом врегулювання заборгованості фінсфери, тобто кк "безпека фінанс"? Бачила є номер телефону, але не хочу дзвонити й розмовляти з ними, боюсь пресингу з їхнього боку - легше і зручніше в чаті якогось месенджеру.
Писала їм на електронну пошту, але схоже вона недійсна, повідомлення туди не надходять.
Зайдите в личный кабинет Finsfera и после этого заполните форму на сайте bezfin с просьбой, чтоб связался менеджер (укажите в каком месенджере) по такому-то вопросу. У меня так сразу менеджер отписал - попробуйте может получится

Зайдите в личный кабинет Finsfera и после этого заполните форму на сайте bezfin с просьбой, чтоб связался менеджер (укажите в каком месенджере) по такому-то вопросу. У меня так сразу менеджер отписал - попробуйте может получится
Інтуїтивно так і зробила, якраз зайшла в кабінет, щоб подивитися свої "нарахування" та номер договору. Зайшла на сайт безпека фінанс і заповнила форму, де вказала свій e-mail і номер телефону для месенджера.
Але вони щось не спішать мені писати, можливо хочуть поговорити по телефону, але в мене стоїть кол фільтр))

Інтуїтивно так і зробила, якраз зайшла в кабінет, щоб подивитися свої "нарахування" та номер договору. Зайшла на сайт безпека фінанс і заповнила форму, яка є в них конкретно на сайті, але вони щось не спішать мені писати, можливо хочуть поговорити по телефону, але в мене стоїть кол фільтр))
а вы писали, чтоб они связались именно в конкретном месенджере?

34 дні протермінування
Тіло 4000
Нараховано відсотків 2400
Пеня 6750
Комісія за видачу 600

Пролонгацій не було

34 дні протермінування
Тіло 4000
Нараховано відсотків 2400
Пеня 6750
Комісія за видачу 600

Пролонгацій не було
Если вы сами будете им писать навряд они вам что-то выгодное предложат, подождали бы еще немного пока сами отпишут

Я їх не сильно турбую, один раз написала фінсфері в telegram і вони мені відповіли, що врегулюванням заборгованості займається безпека фінанс. Через пару тижнів, тобто сьогодні, написала безфіну. Бо отримала СМСку, щоб я вийшла на зв'язок і отримала знижку на закриття. Чи це просто автоматична СМСка чи може якась пропозиція - можливо. Просто хочу з ними домовитися і не доводити до суду

Я їх не сильно турбую, один раз написала фінсфері в telegram і вони мені відповіли, що врегулюванням заборгованості займається безпека фінанс. Через пару тижнів, тобто сьогодні, написала безфіну. Бо отримала СМСку, щоб я вийшла на зв'язок і отримала знижку на закриття. Чи це просто автоматична СМСка чи може якась пропозиція - можливо. Просто хочу з ними домовитися і не доводити до суду
а ну если смс прислали про это им нужно и писать. Пришла смс о скидке- интересуют условия, Попробуйте еще раз в кабинет зайти и может через форму на сайте написать, чтою менеджер связался через такой-то канал связи. У меня просто моментально отписали после таких действий

Если вы сами будете им писать навряд они вам что-то выгодное предложат, подождали бы еще немного пока сами отпишут
Мені вони нічого не пропонували, писали лише повернути кошти, чекала пропозицій, а вони 🤬, подали до суду

Та нормально, мені просто СМСка прийшла з акцією, тому я зайшла особистий кабінет фінсфери, а потім на сайт bestfin і там, де "зв'язатися з ними" написала, що мені прийшла СМСка про акцію, номер договору такий-то і щоб зі мною зв'язалися по viber або telegram за тим то номером. Перший раз проігнорували, на другий раз мені написали у viber, запропонували умови тіло + 2000 і оплатити до кінця місяця.

Назад
Угорі