Щоденник Хто зараз не платить МФО взагалі? Які наслідки? Поділіться

• Автор теми Автор теми Angel1999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 3K

Angel1999

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
0
Бали
276
Angel1999 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Моя історія. Набралася боргів в більше ніж 10 МФО... Наразі платити нічим. Чоловіка забирають на війну, дитину ( 4 роки) залишити немає з ким, щоб я пішла на роботу. Що буде далі не знаю. Вже дзвонять родичам чоловіка кажуть, що я вказала їхній номер в кредитному договорі. Прострочення по всім МФО до місяця. Спочатку дуже брала в голову, переймалася але потім знайшла цей канал і стало якось... Поділіться своїми ситуаціями

Моя історія. Набралася боргів в більше ніж 10 МФО... Наразі платити нічим. Чоловіка забирають на війну, дитину ( 4 роки) залишити немає з ким, щоб я пішла на роботу. Що буде далі не знаю. Вже дзвонять родичам чоловіка кажуть, що я вказала їхній номер в кредитному договорі. Прострочення по всім МФО до місяця. Спочатку дуже брала в голову, переймалася але потім знайшла цей канал і стало якось... Поділіться своїми ситуаціями
Дружу с мфо уже 3 год. Около 13 штук было с телами под 150к. Что-то закрыла со временем за тело, что за 50% от тела. Уже 2 суда. Ну ничего. Жизнь продолжается. По началу реагировала капец как. Благодаря форуму, быстро попустило. Сейчас звонят, но оч мало. 1-2 звонка в день, а то и тишина.
Помните, что кредиты не самое страшное в жизни. У вас рядом маленький ребёнок, которому нужна адекватная мама. На мнение окружающих забить большой и толстый. Не реагировать на звонки вообще никак. По возможности собирать деньги на тело.

Доброго дня, маю десь 23 мфо і 2 банки було, набралася боргів, бо був шанс лишитися з двома маленькими діттми самій. Пішла на роботу в колцент Київстару, там мене на**** на 15 тис. От так і вийшло. Платила пролонгації, тягнулося це більше року. З чоловіком ніби закрили, але так вийшло що набралася знов( трохи були проблеми з малечею по здоров'ю). Прострочка вже біля 3 міс. Спочатку теж реагувала гостро на дзвінки, а потім знайшла форум , змінила ставлення до цього. Як би знайшла раніше то не зв'язалася б з бітами. Але і з цим впораюся(пережила вже погрози, автодоздвін, листи з моїми фото) . Закрила два банки вже. Планую продати майно , розібратися бітами і йти в банкрутство працюючи з арбітражним з форуму. Все буде добре, займайтеся дитиною і моліттся щоб чоловіка Бог беріг на війні, повірте саме страшне це коли ракетою може прибити, а це уроки на все життя. Що до можливих дзвінків оточенню, це дуже гарний фільтр , який показує хто дійсно для вас є рідними людьми

Дружу с мфо уже 3 год. Около 13 штук было с телами под 150к. Что-то закрыла со временем за тело, что за 50% от тела. Уже 2 суда. Ну ничего. Жизнь продолжается. По началу реагировала капец как. Благодаря форуму, быстро попустило. Сейчас звонят, но оч мало. 1-2 звонка в день, а то и тишина.
Помните, что кредиты не самое страшное в жизни. У вас рядом маленький ребёнок, которому нужна адекватная мама. На мнение окружающих забить большой и толстый. Не реагировать на звонки вообще никак. По возможности собирать деньги на тело.
Що робити коли на мене подадуть в суд?

Захищатись або не захищатись.
Варіантів небагато.
У другому варіанті суд зазвичай приймає позицію позивача і по факту присуджує все що є в позовних вимогах.
Тобто з 5000 тіла може присудити влегку 90-100 тис.
От і думайте що вам краще.

Якщо хочете,щоб стягнули все ,що хочуть-складіть лапки і чекайте рішення. Якщо плануєте хоч якось зменшити їхні вимоги-захищайтесь за допомогою юристів з цього форуму,вибирайте собі,домовляйтесь і вперед. У форумних юристів велика практика саме по кредитним справах,тому є шанс виграти суд,або зменшити "хотілки" сараїв.

Нет денег - нет проблем.

Вітаю. З 2021 року в протермінуванні. Було близько 20 МФО з сумою по тілам близько 200 тис. Два,чесно признаюсь,закрив з їх хотілками на початку. Далі війна внесла свої корективи,не до цього було. Щось комусь продавали,віддавали на прозвін, кошмарили мене і батьків,були дзвінки на робоче місце. Потрапивши на форум почитав,що можна і за тіло закрити,або навіть і за пів тіла. На сьогодні залишилося два МФО. Одні,певно,забули про мене. Вже пів року ніяк про себе не нагадують. Другі надоїдають дзвінками і "супер" пропозиціями.

c 19го года с МФО и банками. ИНН, взыскания - потом суды и возврат этих денег. Банки закрыл один за тело, второй за пол тела. Идея пока висит, бо неуважительно работают)
Остальные периодически звонят 1-2 раза в .... месяц уже, наверное, я даже скучаю. По всем, кроме привата, прошел СИД, так что вариантов вернуть своё у них почти нет, да и говорить с теми, кто с трёх тысяч насчитали себе 22 не особо хочется

c 19го года с МФО и банками. ИНН, взыскания - потом суды и возврат этих денег. Банки закрыл один за тело, второй за пол тела. Идея пока висит, бо неуважительно работают)
Остальные периодически звонят 1-2 раза в .... месяц уже, наверное, я даже скучаю. По всем, кроме привата, прошел СИД, так что вариантов вернуть своё у них почти нет, да и говорить с теми, кто с трёх тысяч насчитали себе 22 не особо хочется
Чи були у вас суди з МФО?
МФО (На все) передали мій кредитний договір Юридичному Стимулу для підготовки до суду. Це вони залякують? Чи вже реально будуть подавати до суду?

Останнє редагування:
МФО (На все) передали мій кредитний договір Юридичному Стимулу для підготовки до суду. Це вони залякують? Чи вже реально будуть подавати до суду?
У мене теж вони , не спілкуйтеся з ними,залякують. Головне ніякої інфи не передавайте

У мене Манівео висить з 2015 року.. нічо... нормально)) А Правекс банк з 2008:f*ck:

Я не плачу вже 5 років, нічого страшного не сталося . Забули про мене
Велика сума була?
У мене Манівео висить з 2015 року.. нічо... нормально)) А Правекс банк з 2008:f*ck:
Яка сума була в Манівео?

В просрочках была с 2021 г. Осталось с одним разобраться и все) Было чуть больше десятка МФО. Многих закрыла за тело в итоге. Самые сложные это первые месяцы.

Було 18 мфо, остался один кредит касса, суд, жду, прошла не лёгкий путь, но жизнь продолжается, головне наше життя і щоб не прибило ракетою бо це страшно, а все інше це просто пиль, тримайтеся і бережіть себе, форум допомагає, багато історій інших людей вони дають надію на краще бережіть себе...

Назад
Угорі