Хто залишав скаргу на діяльність МФО на гарячій лінії НБУ?

• Автор теми Автор теми Malinka578
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 860

Malinka578

Форумчанин
Дописи
70
Реакції
24
Бали
283
Malinka578 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшла мисля, позвонили на гарячу лінію НБУ, вони повинні контролювати діяльність МФО, вони ж видають їм ліцензії чи свідоцтва на діяльність, як думаєте? Можливо хто звонив? Який результат? Треба звонили, думаю з подачі НБУ передадуть в Нацкомфінпослуг, а ті будуть їх трохи трасти.

Прийшла мисля, позвонили на гарячу лінію НБУ, вони повинні контролювати діяльність МФО, вони ж видають їм ліцензії чи свідоцтва на діяльність, як думаєте? Можливо хто звонив? Який результат? Треба звонили, думаю з подачі НБУ передадуть в Нацкомфінпослуг, а ті будуть їх трохи трасти.
Причем тут НБУ? Эти вопросы пока что регулирует Нацком

Причем тут НБУ? Эти вопросы пока что регулирует Нацком
Я десь читала,що НБУ має силу, і вони Нацкомфінпослуг тоже добре трасуть, а ті в свою чергу остальних, можливо я не права, то прошу поправити

Я десь читала,що НБУ має силу, і вони Нацкомфінпослуг тоже добре трасуть, а ті в свою чергу остальних, можливо я не права, то прошу поправити
Десь это где? Нацком не подчинен НБУ

Порушення правил форуму п.3.3 CapsLock заборонений
Я писала как то Отару ( тот что канал на ютуб) за угрозы КФ , ОН ПОСОВЕТОВАЛ НАПИСАТТ В НБУ

Назад
Угорі