Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
маловероятен такой исход!Доброго дня скажіть будь ласка хто реально з допомогою юристів закрив мікрозайми за тіло кредиту. І взагалі можливо це чі ні? Дякую
были,были, а форуме такие случаи))маловероятен такой исход!
ну ты то явно этим не промышлял!были,были, а форуме такие случаи))
с манивео
Більшість мфо з часом самі пропонують закриття за тіло. Юрист на даному етапі не потрібенДоброго дня скажіть будь ласка хто реально з допомогою юристів закрив мікрозайми за тіло кредиту. І взагалі можливо це чі ні? Дякую
есть номер если помощь нужнаДоброго дня скажіть будь ласка хто реально з допомогою юристів закрив мікрозайми за тіло кредиту. І взагалі можливо це чі ні? Дякую
Так потрібен)есть номер если помощь нужна
Вам юрист не нужен на данном этапе прострочки.Со временем все МФО сами предлагают тело кредита, надо просто ждать..Доброго дня скажіть будь ласка хто реально з допомогою юристів закрив мікрозайми за тіло кредиту. І взагалі можливо це чі ні? Дякую
ваши факты достоверны?есть номер если помощь нужна
Всі хто говорять про "допомогу" - шахраї і викачка грошейТак потрібен)
Угу.были,были, а форуме такие случаи))
с манивео
Викачка грошейМені порекомендовали АО"ЗАХИСТ" Звернутися туди, що там гарні юристи які допомагають. От я і думаю чі дійсно вони допомагають чі це викачка грошей.?
А скільки потрібно чекати?Вам юрист не нужен на данном этапе прострочки.Со временем все МФО сами предлагают тело кредита, надо просто ждать..
Хто порекомендував ?Мені порекомендовали АО"ЗАХИСТ" Звернутися туди, що там гарні юристи які допомагають. От я і думаю чі дійсно вони допомагають чі це викачка грошей.?
прокляните тех кто вам порекомендовал данную организацию.....Мені порекомендовали АО"ЗАХИСТ" Звернутися туди, що там гарні юристи які допомагають. От я і думаю чі дійсно вони допомагають чі це викачка грошей.?
без лишних слов: АО "Захист"Мені порекомендовали АО"ЗАХИСТ" Звернутися туди, що там гарні юристи які допомагають. От я і думаю чі дійсно вони допомагають чі це викачка грошей.?
По каждому вашему мфо есть разделы. И там описано, когда они предлагают за тело. По опыту скажу , что начиная от 4мес.А скільки потрібно чекати?
Плюс минус от полугода..А скільки потрібно чекати?
Навіть не вздумайте.Це не то що викачка грошей,а просто геморой.Мені порекомендовали АО"ЗАХИСТ" Звернутися туди, що там гарні юристи які допомагають. От я і думаю чі дійсно вони допомагають чі це викачка грошей.?