Хто з юристів допоможе? Зробили виконавчий напис

• Автор теми Автор теми SILIK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

SILIK

Форумчанин
Дописи
188
Реакції
105
Бали
5125
SILIK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто допоможе? Заблокували в дружини зарплатну картку по виконавчому провадженню Приватний нотаріус КМНО Хара Н.С., Приватний виконавець Юхименко О.Л., позивач ПУМБ. Що робити? Перед цим прийшла смска з ПУМБа "надходження 1 грн.". З чого почати???

Хто допоможе? Заблокували в дружини зарплатну картку по виконавчому провадженню Приватний нотаріус КМНО Хара Н.С., Приватний виконавець Юхименко О.Л., позивач ПУМБ. Що робити? Перед цим прийшла смска з ПУМБа "надходження 1 грн.". З чого почати???
Смотря, что вы хотите))
Если не собираетесь платить, готовьте иск по отмене ип/инн))

У меня тоже по Пумб Хара,но исполнитель Климченко. 30 июня вынесли постановление по открытию производства,но пока блокировки нет. Сейчас мы собираемся подавать заяву про снос этой записи

У меня тоже по Пумб Хара,но исполнитель Климченко. 30 июня вынесли постановление по открытию производства,но пока блокировки нет. Сейчас мы собираемся подавать заяву про снос этой записи
30 июня и все это время ничего не происходит ?

30 июня и все это время ничего не происходит ?
через місяць після відкриття провадження виконавець направляє постанову про стягнення 20 відсотків з зарплати на підприємство.

То висит себе открытое или может другой доход есть...я вот в декрете, так Дорошкевич и на детские 20% сделала...ну ниче...выгребет свое.

Назад
Угорі