Хто з Рівного, пропоную роботу

• Автор теми Автор теми Krolik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 1K

Krolik

Форумчанин
Дописи
162
Реакції
165
Бали
3625
Krolik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
"Кліпаю" собі юригаду, щоб займатися ремонтами та фасадами, бажано рівненські і бажано з якимось досвідом та потняттям в будівництві, і бажано порядні люди,,,, обєктів купа

"Кліпаю" собі юригаду, щоб займатися ремонтами та фасадами, бажано рівненські і бажано з якимось досвідом та потняттям в будівництві, і бажано порядні люди,,,, обєктів купа
а вы типа прораб?

"Кліпати" бригаду з незнайомих людей - ідея так собі, як на мене)) проте, бажаю вам удачі))
P.S закиньте оголошення в "Типове Рівне" у фб, чи інст))

"Кліпати" бригаду з незнайомих людей - ідея так собі, як на мене)) проте, бажаю вам удачі))
Тоді де людей взяти! Сімейний підряд? - Не варіант,

Хз, хз, працювати з колєгами то ще гірше
Сімейний підряд? - Не варіант,
А то вопше мабуть тріндєц

Хз, хз, працювати з колєгами то ще гірше

А то вопше мабуть тріндєц
Згоден, як би ти не старався, ці люди тебе знають, поважати як керівника не будуть, а будуть заздрити
а вы типа прораб?
Ні, розширяюся, просто роботи купа, треба марку тримати... Що поганго в тому що людям даю можливість заробляти, сам особисто за день на 3х обєктах "маслаю"

Останнє редагування:
Назад
Угорі