Хто з наведених МФО: швидкогроші, кредит каса, мілоан, манівео, може приїхати додому?

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 588

Drdartdart

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
74
Бали
68
Drdartdart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, форумчанини, ситуації у всіх різні, цікаво проконсультуватись, хто ж справді з цих МФО може приїхати додому, найбільше мене цікавлять швидкогроші, бо вони є в кожному місті ps, поставив блок дзвінків собі і рідним, чи допоможе це??)

Доброго дня, форумчанини, ситуації у всіх різні, цікаво проконсультуватись, хто ж справді з цих МФО може приїхати додому, найбільше мене цікавлять швидкогроші, бо вони є в кожному місті ps, поставив блок дзвінків собі і рідним, чи допоможе це??)
Они вроде не приезжают так пугают...

У нас є швидко воші, задовбали всих кого знайшли дзвінками, смс, покищо в гості не приходили?

Соцсети блокируй чтобы посторонних доступа не было а лучше удали на время...

Я могу вас обрадовать... К вам может приехать абсолютно любой человек, или группа людей ;) Им нужно только знать адрес!
А вот вы, находясь у себя дома, можете делать что хотите... Хотите - пускаете, не хотите - не пускаете.., хотите - разговариваете, не хотите - не разговариваете. Если вас что-то встревожило, спокойно вызываете полицию!!!

До нас з готівочки приходили, я не відкрила, тільки cyku дитину налякали....

Ні "ШГ",не приїджають!
До нас з готівочки приходили, я не відкрила, тільки С*ки дитину налякали....
А з якого ви населеного пункту?
Обычно никто не ездит, только пугают
Может приехать только "Готивочка",и то,не ко всем!
Я могу вас обрадовать... К вам может приехать абсолютно любой человек, или группа людей ;) Им нужно только знать адрес!
А вот вы, находясь у себя дома, можете делать что хотите... Хотите - пускаете, не хотите - не пускаете.., хотите - разговариваете, не хотите - не разговариваете. Если вас что-то встревожило, спокойно вызываете полицию!!!
А я могу вас успокоить! Ездит только "Готивочка",и то,не ко всем!!!
Соцсети блокируй чтобы посторонних доступа не было а лучше удали на время...
Ничего блокировать не надо! Главное,вовремя закрыть "Фейсбук",от "посторонних глаз"
У нас є швидко воші, задовбали всих кого знайшли дзвінками, смс, покищо в гості не приходили?
У меня "ШГ",самые тихие!

Ні "ШГ",не приїджають!

Ні "ШГ",не приїджають!

Ничего блокировать не надо! Главное,вовремя закрыть "Фейсбук",от "посторонних глаз"

У меня "ШГ",самые тихие!
Черкаси

Назад
Угорі