Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ЗрозумілоBremud, на будущее: заголовок - это короткое название темы, описание темы - это вся суть вашего вопроса. Не нужно делать километровые заголовки аналогичного содержания, как и в описании.
Все ! тобишь любая из помоек...Хто на вашу думку може погрожувати насиллям та вимагати, обзивати, посилати на три букви контактних осіб?
Пишіть список МФО і скиньте текст повідомлення. Буде ясніше.Хто на вашу думку може погрожувати насиллям та вимагати, обзивати, посилати на три букви контактних осіб?
Наразі я немаю як платити. З часом буду віддавати, але тільки тіло. Але після так дзвінків, що посилають на трасу відробляти, ще і маму то вибачте мене. Немає бажання нікому нічого віддавати.Пишіть список МФО і скиньте текст повідомлення. Буде ясніше.
Але який толк з того я не знаю. Заплатить їм Ви все одно не заплатите. Якщо ж заплатите, то інших образите тим що не їм сплатили...
Кто угрожает? Слон кредит обзвонили и достали всех до третьего поколения. Алексы угрожали угрожали. Потом продали Укрфинстандарту.Наразі я немаю як платити. З часом буду віддавати, але тільки тіло. Але після так дзвінків, що посилають на трасу відробляти, ще і маму то вибачте мене. Немає бажання нікому нічого віддавати.
А яка різниця по великому то?Хто на вашу думку може погрожувати насиллям та вимагати, обзивати, посилати на три букви контактних осіб?
І все ще їх боржник? Чи ви розрахувалися з ними?А яка різниця по великому то?
Навіщо взагалі слухати "бред сумашедшего"... а контактні якщо в адекваті, то їм і розказувати довго не потрібно що це за нікчемні створіння і чому з ними не варто розмовляти зовсім. Просто відгородіться від цього і будете мати спокій.
Я особисто за майже чотири роки протермінувань не мав ні одної розмови з ними. Жодної.
І все в ажурі.
Скажем так : я їм пробачив.І все ще їх боржник? Чи ви розрахувалися з ними?
)))))) За 4 роки не було жодного суда?Скажем так : я їм пробачив.
Хто не згідний : вперед в суд... або на інше слово з трьох літер і теж посередині "У".
Якщо у вас є Є-гроші, то це їх почерк.Наразі я немаю як платити. З часом буду віддавати, але тільки тіло. Але після так дзвінків, що посилають на трасу відробляти, ще і маму то вибачте мене. Немає бажання нікому нічого віддавати.
А вони не представляються?)Хто на вашу думку може погрожувати насиллям та вимагати, обзивати, посилати на три букви контактних осіб?
Жодного.)))))) За 4 роки не було жодного суда?
Фіксуйте телефонні розмови на діктофон.Дізнайтесь їхню юридичну адресу і сміливо подавайте на них в суд.Бо це вже не адміністративне,а кримінальне порушення з їхнього боку.Хто на вашу думку може погрожувати насиллям та вимагати, обзивати, посилати на три букви контактних осіб?
Фіксуйте телефонні розмови на діктофон.Дізнайтесь їхню юридичну адресу і сміливо подавайте на них в суд.Бо це вже не адміністративне,а кримінальне порушення з їхнього боку.
Гарна реклама))Фіксуйте телефонні розмови на діктофон.Дізнайтесь їхню юридичну адресу і сміливо подавайте на них в суд.Бо це вже не адміністративне,а кримінальне порушення з їхнього боку.
![]()
Скажіть мамі щоб казала що вас не знає і клала слухавку. Чого з ними балакати) моїй сьогодні Мілоан задвинув що вона їм винна гроші і не зможе в ним більше взяти кредит якщо попередній не оплатить. Це вона навіть не встигла їм нічого сказати. Причому що вона ні разу вжитті кредиту не брала.Наразі я немаю як платити. З часом буду віддавати, але тільки тіло. Але після так дзвінків, що посилають на трасу відробляти, ще і маму то вибачте мене. Немає бажання нікому нічого віддавати.