Хто як з ними вирішував питання по боргу?

• Автор теми Автор теми Саша 1987
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 912

Саша 1987

Форумчанин
Дописи
112
Реакції
68
Бали
1825
Саша 1987 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Маю питання: хто мав справу з Зе Кредит? Хто як з ними вирішував питання по боргу? Буду виходити в прострочення з ними, кормити їх пролонгаціями досить. Кому і що вони пропонували, можливо списання, реструктуризацію? І як скоро від них почали поступати пропозиції? Щиро вдячний за любу пораду і підказки.

Всім привіт. Маю питання: хто мав справу з Зе Кредит? Хто як з ними вирішував питання по боргу? Буду виходити в прострочення з ними, кормити їх пролонгаціями досить. Кому і що вони пропонували, можливо списання, реструктуризацію? І як скоро від них почали поступати пропозиції? Щиро вдячний за любу пораду і підказки.
Зайдіть в розділ по даному МФО, там все написано.

Перенесла Вашу тему в соответствующий раздел.
Включайте игнор и ждите. Через время они сами предлагают списать все % и оплатить только тело.

Перенесла Вашу тему в соответствующий раздел.
Включайте игнор и ждите. Через время они сами предлагают списать все % и оплатить только тело.
Спасибо. Так и сделаю. Жалею очень что пролонгацыями их накормил больше тела... Но увы, как есть уже.

Назад
Угорі