Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поки у вас немає ІНН і не подали в суд,вам юридична допомога не потрібна.Доброго дня. Скажіть хто як вирішував ситуацію з мфо? Чи користувалися юр послугами?
счастливица!)))Смартівей 3 тижні просрочки, роблять розсилку і дзвінки рідним
Ааа.Я з ними не воюю.В мене там сума маленька,відсотків шалених не нарахували і зразу при прострочці реструктуризацію запропонували.Ні у мене ще є, але достає тільки смартівей
І мені не дають...Я не даю їм,вони мені не дають...Одне утримання виходить...Я б ещё взяла,так не дают,жмоты))
Я уже так надавалась им-давалка долго в себя приходила)І мені не дають...Я не даю їм,вони мені не дають...Одне утримання виходить...
Мене просто напрягає те що вони оточення турбуютьТільки Смартівей??У Вас 1 МФО?
Я тоже по началу переживала что аж глаз дёргался,а со временем смирилась , успокоилась чего и вам желаю)Мене просто напрягає те що вони оточення турбують
)))Я ледь відійшла))А тепер все-нікому нічого)Ото тільки хіба тим смартівеям,там сума маленькаЯ уже так надавалась им-давалка долго в себя приходила)
То всіх напрягає...Рано чи пізно їм надоїсть,і дзвінків буде все меншеМене просто напрягає те що вони оточення турбують
Это как?є ИИН до кінця життя
От і мені цікаво..Это как?
Ось так, людина не може протягом життя мати на собі записаного майна. Ну мені так сказали. Там просто судимість по важкій статтіЭто как?