хто це компанія Альбатрос, хто їм міг продати мій кредит

• Автор теми Автор теми oli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 613

oli4ka

Форумчанин
Дописи
70
Реакції
24
Бали
5065
oli4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Справа така до мого чоловіка з погрозами почали писати у вайбері...думаю зараз знайду цей номер в ґет контакті...вибило мені Максим Коршнявий...пишу йому на вайбер хто ви з якого кредиту а він фірма Альбатрос...хто це, їто їм міг продати мій кредит...??

Вкладення

• Screenshot_20200603-094950.webp
    Screenshot_20200603-094950.webp
    60 Кб · Перегляди: 81
  • Screenshot_20200603-094938.webp
    Screenshot_20200603-094938.webp
    55.7 Кб · Перегляди: 83
Для чого взагалі з ними вести діалог?! З ким? Зараз напише що Авакову звонили на рахунок вас і що? Краще збирайте гроші, якщо потрібен буде адвокат. Там немає з ким говорити

Со мной пытались вести диалог с кредит плюс в Вайбере,я даже не читаю сразу в блок незнакомых людей,мои нервы мне дороже,у меня двое детей,должна я себе настроение говном всяким портить.

Справа така до мого чоловіка з погрозами почали писати у вайбері...думаю зараз знайду цей номер в ґет контакті...вибило мені Максим Коршнявий...пишу йому на вайбер хто ви з якого кредиту а він фірма Альбатрос...хто це, їто їм міг продати мій кредит...??
Удалите гетконтакт.

Нахрен вообще с этим быдлом общаться.Это ж гниль и самое дно общества.в блок их и всё,даже не читая

Написали мужу, заблокировал без всяких переписок, а вы зачем им отвечаете за него? О_о

не за нього відповдаю...чоловік заблокував..це до мене написано
ясно, я предпочитаю полный игнор, за 1,5 года никакого общения с шарагами, мои засвеченные симки в пустом телефоне, то есть без галереи и тел.книги, без вайбера и телеги, им тогда писать и рисованную хрень отправлять некуда, зато там стоит приват24 и гетконтакт

ясно, я предпочитаю полный игнор, за 1,5 года никакого общения с шарагами, мои засвеченные симки в пустом телефоне, то есть без галереи и тел.книги, без вайбера и телеги, им тогда писать и рисованную хр*нь отправлять некуда, зато там стоит приват24 и гетконтакт
Приват 24 тоже г...о. Вспомните программу Досье

Назад
Угорі