Хто телефонує з чернігівського коду? Номери починаються з 046.

• Автор теми Автор теми Peremoga za namu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K

Peremoga za namu

Форумчанин
Дописи
355
Реакції
240
Бали
5125
Peremoga za namu не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Представляються альфа банком. Всі рахунки в альфа банку закриті. Нібито від альфа банку прийшов лист , без печаті взагалі, підпис роздрукований на принтері. Шахраї?

Представляються альфа банком. Всі рахунки в альфа банку закриті. Нібито від альфа банку прийшов лист , без печаті взагалі, підпис роздрукований на принтері. Шахраї?
Телефонують с альфа банку і що говорять? Що прийшов лист? А в листі що пишуть?
Напишіть номер повністю

Телефонують с альфа банку і що говорять? Що прийшов лист? А в листі що пишуть?
Напишіть номер повністю
про кредитний борг пишуть . А номерів із кодом 046 багато у моїх вхідних. Лист явно шахрайський, як сказав юрист. Ні печаті, ні живого підпису.

про кредитний борг пишуть . А номерів із кодом 046 багато у моїх вхідних. Лист явно шахрайський, як сказав юрист. Ні печаті, ні живого підпису.
Я з юристом сперечатись не можу) шахраї, так шахраї...
Якщо у Вас є довідки про закриття рахунків і кі це підтверджує, то чого Ви переживаєте?

Якщо у Вас є довідки про закриття рахунків і кі це підтверджує, то чого Ви переживаєте?
цікаво, хто з цим мав справу ще

Ваша Готівочка або кредит капітал
Пише в інтернеті Львівська область кали
Post automatically merged:

Вони бувають і через 10 років після закриття Вами кредиту можуть чіплятьсь. Була така ситуація у мами. Вона носила і показувпла чеки. Заспокоїлись

Ну як Вам сказати, мене їм продали дві контори за місяць пара листів та дзвінки тільки мені. Більше нічого, а періодично смс про нібито підготовку позову до суду.

А ще дзвонилки примоколекту є здається у Львові
Та це мені здажться одне і те ж.

Вони бувають і через 10 років після закриття Вами кредиту можуть чіплятьсь. Була така ситуація у мами. Вона носила і показувпла чеки. Заспокоїлись
Тому завжди потрібно брати довідку про закриття кредиту.

Пише в інтернеті Львівська область кали

ні все закрито. А шахраї по телефону казали про 20000 грн. І що я повинна внести за сина місячний Платіж у розмірі 400 грн. Листи липові. Юрист порадив не вестися на це.

мне постоянно вся украина звонит.. я внимания не обращаю, а от альфа банка приходили смс код авторызации, хоть я туда не лез. было время хотел у их взять но отказали. особо не переживаю

Назад
Угорі