Хто такі Промінвестколект?

• Автор теми Автор теми tomorrow
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 663
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

tomorrow

Форумчанин
Дописи
97
Реакції
75
Бали
878
tomorrow не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть, будь ласка, що з себе представляє Проімінвестколект? Не знайшла інформацію по ним на форумі...
Чи пропонують вони лояльні умови?

Я - ніде. Але телефонували вони вітчиму з якимись питаннями, що до оплати якийсь захмарних сум, в кого такі суми - поняття не маю. Намагалась щось в інтернеті знайти, але там про них нема толкової інформації, тут також, тому й пишу, може хто зна хто вони
Я - ніде. Але телефонували вони вітчиму з якимись питаннями, що до оплати якийсь захмарних сум, в кого такі суми - поняття не маю. Намагалась щось в інтернеті знайти, але там про них нема толкової інформації, тут також, тому й пишу, може хто зна хто вони
І не питали мене, та й мої борги не продані ще (перевіряю періодично), а вони дзвонять і щось хочуть від вітчима

Підкажіть, будь ласка, що з себе представляє Проімінвестколект? Не знайшла інформацію по ним на форумі...
Чи пропонують вони лояльні умови?
Може прімоколект? Є кредити в Аванс, Кредісенд чи Фінбар?

Нє, саме назвались Промінвестколект 🤔

І не питали мене, та й мої борги не продані ще (перевіряю періодично), а вони дзвонять і щось хочуть від вітчима
можливо він ( вітчим ) переплутав з кредитпромінвест

можливо він ( вітчим ) переплутав з кредитпромінвест
Може бути... Але, на жаль смс не слали тільки подзвонили сьогодні, якщо ще наберуть, буду сама тоді перевірять, може й справді переплутати 🤔

Люди, прімоколект, дізналась! Підкажіть,як вони себе поводять?
Почитала, що ж, буду певно я з ними говорить, чого вони взагалі дзвонять.. вибачте за увагу і дякую всім

Люди, прімоколект, дізналась! Підкажіть,як вони себе поводять?
Почитала, що ж, буду певно я з ними говорить, чого вони взагалі дзвонять.. вибачте за увагу і дякую всім

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі