Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Де ви їх беретеПідкажіть, будь ласка, що з себе представляє Проімінвестколект? Не знайшла інформацію по ним на форумі...
Чи пропонують вони лояльні умови?
Я - ніде. Але телефонували вони вітчиму з якимись питаннями, що до оплати якийсь захмарних сум, в кого такі суми - поняття не маю. Намагалась щось в інтернеті знайти, але там про них нема толкової інформації, тут також, тому й пишу, може хто зна хто вониДе ви їх берете
І не питали мене, та й мої борги не продані ще (перевіряю періодично), а вони дзвонять і щось хочуть від вітчимаЯ - ніде. Але телефонували вони вітчиму з якимись питаннями, що до оплати якийсь захмарних сум, в кого такі суми - поняття не маю. Намагалась щось в інтернеті знайти, але там про них нема толкової інформації, тут також, тому й пишу, може хто зна хто вони
Може прімоколект? Є кредити в Аванс, Кредісенд чи Фінбар?Підкажіть, будь ласка, що з себе представляє Проімінвестколект? Не знайшла інформацію по ним на форумі...
Чи пропонують вони лояльні умови?
можливо він ( вітчим ) переплутав з кредитпромінвестЯ - ніде. Але телефонували вони вітчиму з якимись питаннями, що до оплати якийсь захмарних сум, в кого такі суми - поняття не маю. Намагалась щось в інтернеті знайти, але там про них нема толкової інформації, тут також, тому й пишу, може хто зна хто вони
І не питали мене, та й мої борги не продані ще (перевіряю періодично), а вони дзвонять і щось хочуть від вітчима
Може бути... Але, на жаль смс не слали тільки подзвонили сьогодні, якщо ще наберуть, буду сама тоді перевірять, може й справді переплутатиможливо він ( вітчим ) переплутав з кредитпромінвест
Немає такого. Є прімоколект і є кредитпромінвест. .Нє, саме назвались Промінвестколект![]()
Люди, прімоколект, дізналась! Підкажіть,як вони себе поводять?
Почитала, що ж, буду певно я з ними говорить, чого вони взагалі дзвонять.. вибачте за увагу і дякую всім