Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Юля,хто продав?Добрий день,продали кредит у Прайм Альянс,хто стикався...
Що очікувати.
Бі ел джі мікрофінанс,хто це тоже незнаю.Юля,хто продав?
Ні,ні з праймом,ні з Бі ел джі мікрофінанс не стикалась..Напевно, в "народі" вони якось простіше звуться))Бі ел джі мікрофінанс,хто це тоже незнаю.
Ти стикалась з тим праймом
Напевне)))прийшла просто смс, без реквізитів і всього іншого....Ні,ні з праймом,ні з Бі ел джі мікрофінанс не стикалась..Напевно, в "народі" вони якось простіше звуться))
Може з бодуна хто відправив ))Не парся.Краще збери компанію та шашликів посмажте,на Боні наприклад))Напевне)))прийшла просто смс, без реквізитів і всього іншого....

Оооо,то саме то))))шашлики, вихідний))))але дощ собака))))все портить))))))Може з бодуна хто відправив ))Не парся.Краще збери компанію та шашликів посмажте,на Боні наприклад))![]()
Оооо,то саме то))))шашлики, вихідний))))але дощ собака))))все портить))))))
Ой...а в нас сонечко..Оооо,то саме то))))шашлики, вихідний))))але дощ собака))))все портить))))))
Я собі подумала)то вже мінус одне МФО.....
Повезло(у нас другий день дощ, сьогодні взагалі з самого ранку (((((обідно(((((Ой...а в нас сонечко..
Наблюдая за вашими постами я заметил одну деталь. Вас трешат часто. Вы даёт им повод для етого. Вы оставляете им лазейки, показываете слабые места, может даже подсознательно не отдавая себе отчёт. Вопрос зачем?. Займитесь своей психологией, меняйте себя и ихнее разговоры изменят тон.Як вони працюють
Діло в тому,що я неможу себе взяти в руки! Я ніби все розумію і одночасно неможу себе контролювати а з ними я майже не срілкуюсяНаблюдая за вашими постами я заметил одну деталь. Вас трешат часто. Вы даёт им повод для етого. Вы оставляете им лазейки, показываете слабые места, может даже подсознательно не отдавая себе отчёт. Вопрос зачем?. Займитесь своей психологией, меняйте себя и ихнее разговоры изменят тон.
Через неделю могу Вас взять на переадресацию.Діло в тому,що я неможу себе взяти в руки! Я ніби все розумію і одночасно неможу себе контролювати а з ними я майже не срілкуюся
ОкЧерез неделю могу Вас взять на переадресацию.
КешпоінтНі,ні з праймом,ні з Бі ел джі мікрофінанс не стикалась..Напевно, в "народі" вони якось простіше звуться))
Дякую....Ок
Кешпоінт
Мене теж продалиДякую....
Кешпоінт?і як ці альянс себе ведуть???коли Вас продали?Мене теж продали
Сьогодні сама не знаюКешпоінт?і як ці альянс себе ведуть???коли Вас продали?