Хто такі Прайм Альянс? Як вони себе поводять

• Автор теми Автор теми Orusia89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Orusia89

Форумчанин
Дописи
1345
Реакції
238
Бали
5275
Orusia89 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як вони працюють

Orusia89, хтось вже продав вас ?

Добрий день,продали кредит у Прайм Альянс,хто стикався...
Що очікувати.

Бі ел джі мікрофінанс,хто це тоже незнаю.
Ти стикалась з тим праймом
Ні,ні з праймом,ні з Бі ел джі мікрофінанс не стикалась..Напевно, в "народі" вони якось простіше звуться))

Ні,ні з праймом,ні з Бі ел джі мікрофінанс не стикалась..Напевно, в "народі" вони якось простіше звуться))
Напевне)))прийшла просто смс, без реквізитів і всього іншого....

Може з бодуна хто відправив ))Не парся.Краще збери компанію та шашликів посмажте,на Боні наприклад)) :luboff:
Оооо,то саме то))))шашлики, вихідний))))але дощ собака))))все портить))))))
Я собі подумала)то вже мінус одне МФО.....
Оооо,то саме то))))шашлики, вихідний))))але дощ собака))))все портить))))))

Як вони працюють
Наблюдая за вашими постами я заметил одну деталь. Вас трешат часто. Вы даёт им повод для етого. Вы оставляете им лазейки, показываете слабые места, может даже подсознательно не отдавая себе отчёт. Вопрос зачем?. Займитесь своей психологией, меняйте себя и ихнее разговоры изменят тон.

Наблюдая за вашими постами я заметил одну деталь. Вас трешат часто. Вы даёт им повод для етого. Вы оставляете им лазейки, показываете слабые места, может даже подсознательно не отдавая себе отчёт. Вопрос зачем?. Займитесь своей психологией, меняйте себя и ихнее разговоры изменят тон.
Діло в тому,що я неможу себе взяти в руки! Я ніби все розумію і одночасно неможу себе контролювати а з ними я майже не срілкуюся

Діло в тому,що я неможу себе взяти в руки! Я ніби все розумію і одночасно неможу себе контролювати а з ними я майже не срілкуюся
Через неделю могу Вас взять на переадресацию.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі