Aluska
Форумчанин
- Дописи
- 191
- Реакції
- 71
- Бали
- 1825
Aluska не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто що знає про легіон. У центрокредит брала 2000,зробила пролонгацію, потім сплатила ще 2500 (вже в просрочці була), в особистому кабінеті платежі відображена як погашення частини кредиту, але кредит продовжився. З 5.11 там знов просрочка. Сьогодні з 0636555406 дзвонить типу юрист, каже борг 6000 тис, за 4500 готові закрити. Якщо відмовляють, то завтра почнеться терор усіх дзвінками. Хоча до сьогодні інколи дзвонили на роботу, навіть сьогодні. Сказала, що розірвуть зі мною договір, а працюватиме зі мною легіон. На що вони здатні?
Знаю, що певно все це дурня, але дуже прошу відповісти юристів форуму. Ця Крістіна сказала, що вони чи легіон подають запроси в податкову і ще там кудись, щоб перевірили мого роботодавця, лякає штрафами його, бо я нібито злочинець і працювати в школі не маю права. Чи все таки щось подібне можливо?
Знаю, що певно все це дурня, але дуже прошу відповісти юристів форуму. Ця Крістіна сказала, що вони чи легіон подають запроси в податкову і ще там кудись, щоб перевірили мого роботодавця, лякає штрафами його, бо я нібито злочинець і працювати в школі не маю права. Чи все таки щось подібне можливо?