Хто такі кредит-експрес?

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 1K
Дописи
3059
Реакції
3904
Бали
803
Александр25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мне такие звонили, кажись, пару раз по моим "подзащитным", но ничего внятного о них не могу сказать - не запомнились от слова совсем.

Мне такие звонили, кажись, пару раз по моим "подзащитным", но ничего внятного о них не могу сказать - не запомнились от слова совсем.
Дякую
Ви шо чудите, та про них куча тем на форумі!
Не знайшов чесно

Що за кали?що від них очікувати,хто стикався з ними?

Вибачте за нову тему та не знайшов інфо на форумі
Вони вроді тихі, звонять, смс і листи шлють. В мене дві контори для них продали. Поки тільки дзвінки але в мене блок стоїть.

Вкладення

• Screenshot_2020-04-03-17-37-53-278_com.truecaller.webp
    Screenshot_2020-04-03-17-37-53-278_com.truecaller.webp
    74.7 Кб · Перегляди: 52
Вони вроді тихі, звонять, смс і листи шлють. В мене дві контори для них продали. Поки тільки дзвінки але в мене блок стоїть.
Дякую,а мене так швидко продали...дивно
Дякую,

Кредит Експрес то дуже цікава організація яка працює тільки по релігійних святах. Місяцями тишина а на релігійні свята просинаються, починають дзвонити. Що цікаво в будні дні дзвонять дуже рідко і то німі роботи передзвонити на той номер не можна. А свята дзвонять реальні живі люди яких до речі судячи зі звуків поза трубкою там багато сидить. Цікаво що змушує працювати людей на перший день Рідзва Паски та ін.
Так що вони тихі, при потребі з них можна реально і не нарягаючись погнати, дуже часто самі кидають трубку. В мене в них уже два МФО правда не продали а віддали на прозвон. Може з тими чий договір вони викупили діють жорсткіше, Цього я не знаю

Меня многие на прозвон им отдавали.только смс и звонки.иногда прям как с цепи срываются,звонят целый день.а в основном тишина.

Находятся в Черкассах. Моя сотрудница раньше работала там. Расказывала, что звонит система. Имеют процент ну очень маленький если вдруг кто побежал платить. Грубить, угрожать не имеют права. Прозвон только на номера которые передали шараги. Сами не ищут. Всё завешано скриптами. На каждое ваше слово готовый ответ. Самые безобидные как по мне. Забейте

Назад
Угорі