Хто стикався з бизнес позикою,як себе поводять,коли взагалі не платиш?

• Автор теми Автор теми Безвихідь
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 593

Безвихідь

Читач
Дописи
16
Реакції
2
Бали
3
Безвихідь не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Взяла в бизнес позиці 64к,платила по 9300 кожні два тижні,виплатила 7 платежів це 67к ,і все.. коштів брати більше немає де,вже дев'ятий день в просрочці,лякають розірванням договору,і вимогою після цього сплатити всю заборгованість це ще 40к, звісно віддавати не зможу,що далі вони роблять в суд ідуть,чи що? Хто мав з ними сумний досвід - поділіться будь ласка ((

По-перше, потрібно створювати тему в відповідно розділу.

По-друге, БізнесПозика тут знайдете всю інформацію про дану мфо. Почитайте та зробіть висновки для себе. Якщо щось не зрозуміло, то пишіть. Я постараюся Вам допомогти

Блін! Я випадково зробив анонімне повідомлення. Якщо хтось с модерів, чи админів буде онлайн. Змініть будь ласка, моє повідомлення вище публічно

Взяла в бизнес позиці 64к,платила по 9300 кожні два тижні,виплатила 7 платежів це 67к ,і все.. коштів брати більше немає де,вже дев'ятий день в просрочці,лякають розірванням договору,і вимогою після цього сплатити всю заборгованість це ще 40к, звісно віддавати не зможу,що далі вони роблять в суд ідуть,чи що? Хто мав з ними сумний досвід - поділіться будь ласка ((
Так, зараз активно ходять в суд. Головне не підписуйте ніяких реструктуризацій та додаткових договорів. Юристи не беруться за справи з ними. Тому ситуація з ними, загалом не втішна(

По-перше, потрібно створювати тему в відповідно розділу.

По-друге, БізнесПозика тут знайдете всю інформацію про дану мфо. Почитайте та зробіть висновки для себе. Якщо щось не зрозуміло, то пишіть. Я постараюся Вам допомогти
Вибачте,я тут недавно,а в якому розділі таки теми створювати підкажіть будь ласка?

Блін! Я випадково зробив анонімне повідомлення. Якщо хтось с модерів, чи админів буде онлайн. Змініть будь ласка, моє повідомлення вище публічно
Анонімно для того і створено, щоб бути анонімним))
Модератори не можуть змінювати ваш вибір.

Безвихідь, вы по каждой мфо дневник будете создавать?)
Вибачте,я тут недавно,а в якому розділі таки теми створювати підкажіть будь ласка?
Мткрозаймы - выбираете и там создаёте. Если по банкам - в разделе "Банки". Если по коллекторам - в разделе "Коллекторские компании". И так далее

Назад
Угорі