Хто що знає про Firstcredit? Як вони себе поводять ?

• Автор теми Автор теми JuliaPlvk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 682

JuliaPlvk

Форумчанин
Дописи
202
Реакції
58
Бали
3625
JuliaPlvk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Обирайте правильно розділ для теми‼️
На форумі нічого не знайшла про них, поки просрочки немає тіло 6к без%, але закрити не зможу до 6го грудня…думаю в січні їх закрити. Бо в першу чергу треба закрити Єгроші 🫠

На форумі нічого не знайшла про них, поки просрочки немає тіло 6к без%, але закрити не зможу до 6го грудня…думаю в січні їх закрити. Бо в першу чергу треба закрити Єгроші 🫠
В мене вони є ,протермінування десь з червня ,тіло не пропонували поки
Чи звонили комусь не підкажу

В мене вони є ,протермінування десь з червня ,тіло не пропонували поки
Чи звонили комусь не підкажу
Багато відсотків нараховують ?
Хм, дивно, хоча зараз жодна кантора щось не надсилає листи навіть на пошту

Багато відсотків нараховують ?
Хм, дивно, хоча зараз жодна кантора щось не надсилає листи навіть на пошту
Хочуть з тіла 6000 ,начебто 14 з копійками,писали у вайбер ,пропонували начебто 8000
Може б і закрила ,так коштів не було

Хочуть з тіла 6000 ,начебто 14 з копійками,писали у вайбер ,пропонували начебто 8000
Може б і закрила ,так коштів не було
Шось дохєра вони хочуть , це в мене так з Credit7 тіло 17 хочуть 56, я вже заплатила їм частинами ці 17 і впала на ігнор, буду чекати пропозицій

Шось дохєра вони хочуть , це в мене так з Credit7 тіло 17 хочуть 56, я вже заплатила їм частинами ці 17 і впала на ігнор, буду чекати пропозицій
Та ото і я чекаю пропозицій поліпше)
Але ж на всіх них не вистачає
Ну вони доречі мало пишуть(фірст)

Та да ,кредит7 шось у вас дохера хочуть

В мене вони в просрочці місяць майже. Суму нарахувань не знаю, але не турбують і не пишуть, лише смс розсилка

Авира тоже много хочет. Уже 3х за 2 мес накрутили. А фирст —пока никому не передали. Но любят звонить третьим лицам. Мне то всё равно) Проценты крутят, скидок нет. Ну и на почту не сильно пишут. Как и в смс.

В мене вони в просрочці місяць майже. Суму нарахувань не знаю, але не турбують і не пишуть, лише смс розсилка
У вас велике тіло?
Авира тоже много хочет. Уже 3х за 2 мес накрутили. А фирст —пока никому не передали. Но любят звонить третьим лицам. Мне то всё равно) Проценты крутят, скидок нет. Ну и на почту не сильно пишут. Как и в смс.
Авіра мені пропонує за тіло ,але закрила інші,поки вони чекають

Та ото і я чекаю пропозицій поліпше)
Але ж на всіх них не вистачає
Ну вони доречі мало пишуть(фірст)

Та да ,кредит7 шось у вас дохера хочуть
по 'first" єдине, що можу сказати, що структура і архітектура сайту ідентична до "маніфою", по зв'язку не скажу, так як з "first" справ не мав, колись, на початках відмовили мені)))

кредит 7 - максимально дивну історію маю власну, зважаючи на те. що я в них теж ніколи активного кредиту не мав, але буду вважати це співпадінням

по 'first" єдине, що можу сказати, що структура і архітектура сайту ідентична до "маніфою", по зв'язку не скажу, так як з "first" справ не мав, колись, на початках відмовили мені)))

кредит 7 - максимально дивну історію маю власну, зважаючи на те. що я в них теж ніколи активного кредиту не мав, але буду вважати це співпадінням
Так ,фірст схожі інтерфейси сайту з маніфою ,але підходи різні по протермінування,судячи з відгуків про маніфою

У вас велике тіло?

Авіра мені пропонує за тіло ,але закрила інші,поки вони чекають
ні, 4000грн
А ось Авіра і їх СLY винесли мізок всім до кого дістали.Навіть сім'ю першого чоловіка...

Останнє редагування модератором:
ні, 4000грн

А ось Авіра і їх СLY винесли мізок всім до кого дістали.Навіть сім'ю першого чоловіка...
Та як так розумію ,що зараз це ще квіточки ,бо читала що раніше жорсткіші методи були

ні, 4000грн

Та одни их смс почитать — чего стоит. Уже об одном таком «жемчуге» от Авиры писал в теме о ней)))
А семья первого мужа — считайте что вы им так отомстили)

Один день протермінований і уже всім позвонили

Надійшло сьогодні перше смс від них. До цього був океан пролонгацій. Пишуть, що колектори дуже зацікавлені моїм кредитом, але вони тримають його 🤣
На цьому все 👀

Назад
Угорі Унизу