Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго дня. Може хто підкаже яке МФО продає Тріаді ( так і не знайшла на форумі, інформація лише минулорічної давності)
Хороший бизнес покупать долги.Якщо продали------------ То боргу немає, Не хвилюйтесь.
Хороший бизнес покупать долги.
Вот если вдуматься:
1. покупать
2. долги
Я то вже не дуже й хвилююся.Троя, Персія і ноді Спартанці продають їм ковані мечі.
Якщо продали------------ То боргу немає, Не хвилюйтесь.
Вилазять різні Міфічні ТОВки, щоб потім розкачувать на гроші малознаючих людей
Виходить, що непогано заробляють на боргах..Хороший бизнес покупать долги.
Вот если вдуматься:
1. покупать
2. долги
Это понятно. просто абсурдность самой фразы "купить долг".Виходить, що непогано заробляють на боргах..
Я то вже не дуже й хвилююся.
Просто згадали про мене - колажик состряпали, надзвонюють, а я не знаю хто із 28)))
Виходить, що непогано заробляють на боргах..
Як ці, то це топ кредит. Помішані на колажахДоброго дня. Може хто підкаже яке МФО продає Тріаді ( так і не знайшла на форумі, інформація лише минулорічної давності)
у меня гроші всім этим проявлялись. херово что номер не помню.. лайф то точно. надо следаку сообщить что опять появился)))Як ці, то це топ кредит. Помішані на колажах
![]()
То одна кантора.у меня гроші всім этим проявлялись. херово что номер не помню.. лайф то точно. надо следаку сообщить что опять появился)))
У мене такий. З сотнею помилок у тексті написав, що він з Тріади...Як ці, то це топ кредит. Помішані на колажах
![]()
У мене обидві є. То навіть не знаю від кого саме, бо з такими де....ми не переписуюся і на зв'язок не виходжу)))То одна кантора.
Ви уявляєте як вони " бідні" цілий день на піпіськи надивляться що аж забувають як слова правильно пишуться. Там напевно з одного місця все в голову стріляє.У мене такий. З сотнею помилок у тексті написав, що він з Тріади...
У мене обидві є. То навіть не знаю від кого саме, бо з такими де....ми не переписуюся і на зв'язок не виходжу)))
???Це точно, перебрать сотні, щоб підібрати 2-3"підходящі", та й то так слабенько - на "2".Ви уявляєте як вони " бідні" цілий день на піпіськи надивляться що аж забувають як слова правильно пишуться. Там напевно з одного місця все в голову стріляє.
Каста.Доброго дня. Може хто підкаже яке МФО продає Тріаді ( так і не знайшла на форумі, інформація лише минулорічної давності)