Хто повинен писати скарги на МФО, колекторські компанії?

• Автор теми Автор теми Андрійко
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 882

Андрійко

Форумчанин
Дописи
25
Реакції
4
Бали
2560
Андрійко не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здраствуйте,

якщо мені жаліються люди, що їх турбують МФО чи колектори стосовно моєї заборгованості, то хто має писати скарги у відповідні установи на порушення занонодавства які допускають МФо та колектори в своїх обдзвонах та повідомленнях: можу я писати що дзвонять до людей які не мають відношення до мого кредиту, чи це мають писати особисто люди, яких ці звонарі замахують?

Здраствуйте,

якщо мені жаліються люди, що їх турбують МФО чи колектори стосовно моєї заборгованості, то хто має писати скарги у відповідні установи на порушення занонодавства які допускають МФо та колектори в своїх обдзвонах та повідомленнях: можу я писати що дзвонять до людей які не мають відношення до мого кредиту, чи це мають писати особисто люди, яких ці звонарі замахують?
К сожалению обычно жалобы на звонилок безрезультатны. Исключения есть, но это по пальцам пересчитать можно.

Здраствуйте,

Хай люди і пишуть)

У меня писала и я и люди которым звонили, поможет или нет, хз...тише ведут себя потом) люблю знаете ли, вечерком заяву накатать ??хобби.

А Вы причем?
Их беспокоят коллекторы, пусть идут пишут заявление в полицию.
во но то так,

але і не так то просто багатьом з тих людей то всьо пояснити
У меня писала и я и люди которым звонили, поможет или нет, хз...тише ведут себя потом) люблю знаете ли, вечерком заяву накатать ??хобби.
я якраз запитую з розрахунку на то що трохи може тихішими будуть...

К сожалению обычно жалобы на звонилок безрезультатны. Исключения есть, но это по пальцам пересчитать можно.
Вы не правы. Общаюсь с людьми из "околоэтойтемы". Из факторинговой организации. Они не занимаются догонялками физиков после мфо.... там у них другие схемы... Но. И тех и тех контролирует НБУ.
За жалобы на контору НБУ берёт ОГРОМНЫЙ болт и нарезает им резьбу слишком хитрым в виде начисления размера мзды.
Чем больше косячит, тем дороже обходится содержание фирмы... + За слишком большое количество косяков могут приостановить лицензию/штрафануть. НО. Жалобы должны писать левые люди которым звонят колектора, а не должник...

Останнє редагування:
во но то так,

але і не так то просто багатьом з тих людей то всьо пояснити

я якраз запитую з розрахунку на то що трохи може тихішими будуть...
У меня тише стают) а то озверели последнее время, черти

Вы и не обязаны никому ничего объяснять.
Им звонят, пусть они идут в полицию. Все.
повністю погоджуюся, але все-таки на практиці є ситуації коли приходиться пояснювати

Здраствуйте,

Зазвичай в більшості випадків

телефонують невстановлені особи з невстановлених номерів телефонів і довести, що ці номери і особи саме з колекторських чи інших компаній вкрай важко, та і якщо чесно то великого толку це доводити не бачу сенсу, простіше Аргументувати що Телефонують Шахраї.

Назад
Угорі