Минералка
Форумчанин
- Дописи
- 361
- Реакції
- 197
- Бали
- 1825
Минералка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
я на одиннадцатом всегда!Почну з себе, офіційно маю в власності мотоцикл
Kawasaki 250F
Лафет
Verda Hydric
І трактор
JCB 4CX
На кожен день використовую авто фірми марки Тойота.
Ще є мопед без документів, але щось погано заводиться..
Ну пішком ходити корисно але, перевезти щось, десь на природу виїхати?я на одиннадцатом всегда!
Как мы рады за тебя)))Почну з себе, офіційно маю в власності мотоцикл
Kawasaki 250F
Лафет
Verda Hydric
І трактор
JCB 4CX
Було б чому радіти((( моту моїх років і трактору взятого для комерції.Как мы рады за тебя)))
в мене такий був перший автомобіль)))Уууууу,а у нас X6,(только ваз)?![]()
Хочу что-то дизельное и на автомате, поглядим что с растаможкой решат, может к след осени что-то и получится пригнать, а пока подсобрать $.Почну з себе, офіційно маю в власності мотоцикл
Kawasaki 250F
Лафет
Verda Hydric
І трактор
JCB 4CX
Дуже хочу пікапа дизеньного) Тундру наприклад, або Форда Раптора.... но коштують......Хочу что-то дизельное и на автомате, поглядим что с растаможкой решат, может к след осени что-то и получится пригнать, а пока подсобрать $.
Орендував гараж зрізали десь 10 воріт в гаражному кооперативі покрали авто, і мою шістку, прикол в тому що там стояв велосипед який коштував дорожче чим авто і 4 диска до 200 крузера... а не взяли....А у нас он для роботы ,новый жалко.
Ну это по деньгам варианты не дешевые, хотя Раптор тема отличная, самому нравится.Дуже хочу пікапа дизеньного) Тундру наприклад, або Форда Раптора.... но коштують......
Post automatically merged:
Орендував гараж зрізали десь 10 воріт в гаражному кооперативі покрали авто, і мою шістку, прикол в тому що там стояв велосипед який коштував дорожче чим авто і 4 диска до 200 крузера... а не взяли....
в друга ніссан патрол)) поставив тільки крупні колеса, ото апарат))))) на рибалку саме то він якогось 92 наче...Тундра дивився 48 тис.... смислу нема...Ну это по деньгам варианты не дешевые, хотя Раптор тема отличная, самому нравится.
А у меня тоже есть власнисть... один самокат... и детский велосипед...вот думаю на кого переписать чтобы чмoшнuкu не отобрали????Почну з себе, офіційно маю в власності мотоцикл
Kawasaki 250F
Лафет
Verda Hydric
І трактор
JCB 4CX
Та не отбирут, це не зареестроване майно.А у меня тоже есть власнисть... один самокат... и детский велосипед...вот думаю на кого переписать чтобы чмoшнuкu не отобрали????
Ну ниссан только pathfinder)в друга ніссан патрол)) поставив тільки крупні колеса, ото апарат))))) на рибалку саме то він якогось 92 наче...Тундра дивився 48 тис.... смислу нема...
Так пугают что описывать майно будутТа не отбирут, це не зареестроване майно.
Не, не будуть, це можливо через виконавчу по рішенню суда.Так пугают что описывать майно будут
а у нас нема метра...На мЭтро...![]()
а чого так? з виду якась фігня... старий патрол виглядає краще...Ну ниссан только pathfinder)
Гыя на одиннадцатом всегда!
... а у меня на кожен день только лифТ ))