Хто може телефонувати з міжнародних номерів?

• Автор теми Автор теми Olenka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

Olenka

Форумчанин
Дописи
203
Реакції
46
Бали
1825
Olenka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже 2 тиждень телефонують з міжнародних номерів. В інтернеті пробивала, номери Німеччини і Нідерланди.

Вже 2 тиждень телефонують з міжнародних номерів. В інтернеті пробивала, номери Німеччини і Нідерланди.
Это к Вам присматривается Еврокапитал. Кредитнет, видимо, скоро. Готовьте чемоданы для денег.))

Також в основному з +49... телефонують. Теж цікаво хто.

То така Німеччина і ГОландія як я прима-балерУН.
Чи ви думаєте що то вам тюльпани оптом хотять "по акції" втюхати ?))

Я не так висловилась. Раніше з таких номерів не звонили. Є -кеш продали фінпротект. От і думаю, чи це часом не вони
Это интернет номера. Я для разговоров с Европой привык пользоваться программой "Zadarma". Введите в Гугле... И можно выбрать хоть Гондурас! Серьезно!!!
И 50 центов на счету для пробы. И высвечивается у меня польский номер.

Это интернет номера. Я для разговоров с Европой привык пользоваться программой "Zadarma". Введите в Гугле... И можно выбрать хоть Гондурас! Серьезно!!!
Дякую за інформацію

Гондурас нельзя...Вы что? Это мфчмошный личный номер. При чем один на всех)))

Гондурас нельзя...Вы что? Это мфчмошный личный номер. При чем один на всех)))
Ну нельзя, так нельзя!))) Главное, что если вдруг захочется... то легко - можно :)
Представьте легкое удивление... пропустили звонок, загуглили код страны... И вот будет догадок на недели... Кто же это был?;)

У меня когда взломали карточку ощадбанка, звонили по коду Германии. Хорошо что там было только 200гр. которые я хотела кинуть ccloanу.

Назад
Угорі