Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це електронка чиясь...Скажіть будь ласка хтось мав справу з юристом *********************, я знайшов на цьому форумі.
Я сейчас работаю с Yurist по исполнительной надписи. Пока нет претензий.Скажіть будь ласка хтось мав справу з юристом *********************, я знайшов на цьому форумі.
Я, а что?Скажіть будь ласка хтось мав справу з юристом *********************, я знайшов на цьому форумі.
Я довольна, никаких нареканий. Скорее всего буду работать дальше, но не буду загадывать заранее, суеверная я)))Цікавить якість роботи)
Здравствуйте! Вы решились обратиться за помощью к данному юристу?Скажіть будь ласка хтось мав справу з юристом *********************, я знайшов на цьому форумі.
Здесь в теме есть Yurist это его ник, есть так же другие юристы на форуменапишіть когось, хто займається судами, бо в мене на чоловіка подали в суд
вчора позвонила знайомій, в неї є якийсь знайомий юрист, може скине якісь документи
отзыв на иск))оце звонила я до тої юрістки, вона мені скинула першу сторінку документу, шо це таке?
це можна до неї звертатись чи краще не можна?отзыв на иск))
да, я же откуда знаю))) я с ней не знаком и какая у нее практика судебная не имею ни малейшего представленияце можна до неї звертатись чи краще не можна?
бо в мене після защіти вже трусить
Отзыв, но не факт что тактика верна, своим отзывом подтвердитеоце звонила я до тої юрістки, вона мені скинула першу сторінку документу, шо це таке?
дякую, чоловік брав кредит в них в офісі йому дали ще договір, того напевно буде підтвердження що він брав грошіОтзыв, но не факт что тактика верна, своим отзывом подтвердите
наличие кредитного договора и каких-либо взаимоотношений с кредитап.