Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Strilets, є цілий розділ по ним :Вітаю)Як діє ця компанія?Можливо хтось має досвід.Раніше вони кредитивали на довгий термін,потім перезулись і кредитиють,як всі мфошки
Дякую,я десь не вгледілаStrilets, є цілий розділ по ним :
![]()
Slon Credit
Відгуки про Slon Credit, кредит на карту, мікропозика в Україні, термінова позика на карту з простроченнями, позика з поганою кредитною історієюanticollector.ua
Вітаю)Як діє ця компанія?Можливо хтось має досвід.Раніше вони кредитивали на довгий термін,потім перезулись і кредитиють,як всі мфошк
Вітаю. Закрила за тіло( 10тис) на минулому тижні . При цьому протермінування десь 2місяці , телефонували батькам , оскільки я не встигала піднімати трубку від всіх МФО , та і особливо не хотілось, їм сказали щоб передали мені інформацію що мають пропозицію для мене. Я написала їм на пошту що є 10тис можу закрити кредит, написали на вайбер , зкинули гарантій лист , я заплатила і попросила довідку про закриття кредиту.Вітаю)Як діє ця компанія?Можливо хтось має досвід.Раніше вони кредитивали на довгий термін,потім перезулись і кредитиють,як всі мфошки
Дякую,є надія.Вітаю. Закрила за тіло( 10тис) на минулому тижні . При цьому протермінування десь 2місяці , телефонували батькам , оскільки я не встигала піднімати трубку від всіх МФО , та і особливо не хотілось, їм сказали щоб передали мені інформацію що мають пропозицію для мене. Я написала їм на пошту що є 10тис можу закрити кредит, написали на вайбер , зкинули гарантій лист , я заплатила і попросила довідку про закриття кредиту.
Имею прекрасный опыт. Хотел когда-то взять денег - не дали. Конец.Вітаю)Як діє ця компанія?Можливо хтось має досвід.Раніше вони кредитивали на довгий термін,потім перезулись і кредитиють,як всі мфошки
?Мені теж там не дали ні разу,зато в чоловіка є вже прострочений.Имею прекрасный опыт. Хотел когда-то взять денег - не дали. Конец.
Якісь вони недружелюбні. Мені теж не дали,злидні?Мені теж там не дали ні разу,зато в чоловіка є вже прострочений.
а мене після просрочки в 2 дні забанили на рік))Якісь вони недружелюбні. Мені теж не дали,злидні
Та й добре, що не дали)Якісь вони недружелюбні. Мені теж не дали,злидні