Хто мав діло з Омега фактор?

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 575

Iren7777

Форумчанин
Дописи
568
Реакції
162
Бали
3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подзвонили мені сьогодні і сказали що телефонують з інтер риск і представляють інтерес Омега фактор. Ситуація наступна: колись був кредит терра банк потім продали кристалл банк. в УБКІ по кристаллу пишеться що закроито, а цей мyдак каже що в 2014 році кристалл передав омега фактору договір було 1700 грн., а зараз уже хочуть 15000 тисяч. няіяких документів про передачу омега фактор не було. пройшло вже 8 років, підскажіть як правильно поступити, дякую і каже платити будете

Подзвонили мені сьогодні і сказали що телефонують з інтер риск і представляють інтерес Омега фактор. Ситуація наступна: колись був кредит терра банк потім продали кристалл банк. в УБКІ по кристаллу пишеться що закроито, а цей мyдак каже що в 2014 році кристалл передав омега фактору договір було 1700 грн., а зараз уже хочуть 15000 тисяч. няіяких документів про передачу омега фактор не було. пройшло вже 8 років, підскажіть як правильно поступити, дякую і каже платити будете
Прошло 8 лет, это обман скорее всего, 3 года они могут требовать, а потом уже все, если вы все выплатили то тем более нечего не могут требовать, но это как понимаю я. Если нет документов, то и дела нет, мошенники.

Если никаких документов не было , то шлите их лесом , я тоже могу много чего требовать …

В мене був кредит в терра банк я погасила не весь тому що терра банк лопнув, потім вони передали кристалл банку я їм платила але я так зрозуміла що ше 1700 грн. залишилось тіла. в 2019 році прислали смс що в мене є борг 15 300 і я повинна заплатити омега але ніяких документів про передачу не було. з 2019 року ніхто не дзвонив і не писав. в цьому році буде 3 роки як вони прислали смс від фактора.
Дзвонив ітер риск від омега фактора і це повідомив.

В мене був кредит в терра банк я погасила не весь тому що терра банк лопнув, потім вони передали кристалл банку я їм платила але я так зрозуміла що ше 1700 грн. залишилось тіла. в 2019 році прислали смс що в мене є борг 15 300 і я повинна заплатити омега але ніяких документів про передачу не було. з 2019 року ніхто не дзвонив і не писав. в цьому році буде 3 роки як вони прислали смс від фактора.
Дзвонив ітер риск від омега фактора і це повідомив.
падайте на снежинку и предупредите других о этом, можете просто сказать, что мошенники номера нашли и пытаются получить деньги не законным путем и в принципе это будет правда. Нет документов - нет дела и вам нечего бояться. Даже если и будет суд, то вы определенно выиграете ибо опять же нет документов о передачи, прошло много времени и уже нельзя нечего требовать, смените симку себе и посоветуйте тоже самое сделать близким, они просто так не отстанут.

Без документов о переуступке прав требования этот звонящий обычный аферист.

Дякую передивилася ще раз документи про передачу нема нічого. є всі квитанції про оплату по терра і є квитанції по кристалл банку. в 2017 році робила оплату по кристалл ще залишилось 1 платіж потім не платила вони не дзвонили. в 2019 омега фактор прислала просто смс на телефон що борг 15300. ніяких документів нема і смс про передачу від кристалу омега фактор.
Цей що телефонував каже що повині були відправити на адресу, але вже 8 років пройшло

Дякую передивилася ще раз документи про передачу нема нічого. є всі квитанції про оплату по терра і є квитанції по кристалл банку. в 2017 році робила оплату по кристалл ще залишилось 1 платіж потім не платила вони не дзвонили. в 2019 омега фактор прислала просто смс на телефон що борг 15300. ніяких документів нема і смс про передачу від кристалу омега фактор.
Цей що телефонував каже що повині були відправити на адресу, але вже 8 років пройшло
Вам нечего уже переживать. Пусть пробуют подать в суд, но там могут обламаться, потому что Вы можете сослаться на срок исковой давности. Срок исковой давности можно применить. Единственное, что они могут- это скорее всего попытаются совершить ИНН. Но её можно снести через суд

дякую омега фактор як я уже писала в 2019 році прислали смс про борг і все до сьогодні ніхто нічого не присилав. сума яка була 3 роки назад така є ізараз

Назад
Угорі