Хотів поділитись опитом але тут так вже всі з опитом

• Автор теми Автор теми Voda4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 0
  • Перегляди Перегляди 258

Voda4ka

Форумчанин
Дописи
264
Реакції
88
Бали
5125
Voda4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пішла в мене в житті чорна полоса ну якось вийшло так що набрався того г****. І я не знав що робити що буде дальше Я наткнувся на форум АнтиКолектор вони мені помогли 3 роки не плачу і не збираюсь платити.На початках півроку терор був серйозний по 50 листів в місяць але після півроку вже було загалі майже нічого а через рік не листів не звінків раз на півроку хтось може позвонити а так все спокійно що вони там присилають вас відправляють в суд і ні разу не відправили.
А якщо хтось боїться ви в любий час можете подивитись в інтернеті чи на вас хтось подавав в суд на Судові владі але думаю то жарт такий зі судом кантор 10+
Так що або блокуйте невідомі номера через програму або купляйте новий номер але банки є що зливають вашу інфу, ваших родин ...... Так всім всього хорошого
І ще одне якщо ви маєте який фейсбук або соц сеть де прив'язаний той номер ліпше закрийте профіль і нікого не добавляйтк не знайомих бо можуть всім надсилати або знущатись над фото вашими або близькими в мене такого не було а чув що воно таке часто люблять робити.....

Назад
Угорі