хороший додаток для блокування номерів.

• Автор теми Автор теми А.Ж
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 53
  • Перегляди Перегляди 2K
Доброго дня. В мене борги у 6 конторах, і у будні дні дзвонять різні номери раз 20. Порекомендуйте нормальний додаток для блокування спам дзвінків, бо бували випадки, коли серед цих вимагателів були дзвінкі по справі, а я не взяв трубку, бо думав, що це спам

Доброго дня. В мене борги у 6 конторах, і у будні дні дзвонять різні номери раз 20. Порекомендуйте нормальний додаток для блокування спам дзвінків, бо бували випадки, коли серед цих вимагателів були дзвінкі по справі, а я не взяв трубку, бо думав, що це спамІз перевірени та безкоштовних Call Filter (фільтер дзвінків) 90% спаму блокує. раніше ставив телефон на безвучний режим, та ставив перед монітором на роботі, щоб якщо що не пропустити потрібний двінок, поставив цю программу, та тепер не переживаю, телефон в звічайному режимі =) якщо хтось пробився, то одразу його в блок....

Добрый день! Посоветуйте, пожалуйса, приложение от звонков мфо. Я из тех кто набрался кредитов, и теперь звонки каждую минуту. Из форума я поняла. что нет смысла общаться с мфо, да и на вечном стрессе ходить уже не могу.

Nata321, а что в теме пишут?
Три страницы
Nata321, и всё-таки рекомендую настоятельно хотя бы бегло просмотреть Правила Форуму

Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, есть программа блокирующая нормально эти звонки? Айфон не помогает🤦‍♀️

callfilter в помощь. Гетконтакт не ставьте — сливает данные.
Спасибо🙏
Ви заблочили дзвінки від всіх невідомих і він пропускає чи що?
Так,поставила блокування на незнайомі номери,а вони якось дзвонять. Це тільки сьогодні почалось((((
callfilter в помощь. Гетконтакт не ставьте — сливает

Останнє редагування:
Спасибо🙏

Да, поставила блокировку на незнакомые номера, а они как-то звонят. Это только сегодня началось((((
callfilter в помощь. Гетконтакт не ставьте – сливает данные.
Скачала приложение callefilter но не могу его настроить, подскажите пожалуйста как это сделать?

Ето платное приложение?

Скачала приложение callefilter но не могу его настроить, подскажите пожалуйста как это сделать?

Ето платное приложение?
Честно говоря уже и не помню. Сейчас я поменял номер, то вообще забыл о всяких там звонках 😽

Фіга... тобі вже італієць розказав впринципі.
Або купуй майфун. Бажано самий останній :sarcastic:
Купила але воно показує у викликах, а чи є таке щоб взагалі не показувало їх ніде ?

Назад
Угорі Унизу