Хороший день напевно

• Автор теми Автор теми Святослав
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 671

Святослав

Форумчанин
Дописи
134
Реакції
122
Бали
68
Святослав не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не давно я відправляв заяву в кіберполіцію на рахунок смартивей майкредит і манивео через те що вони повідомляють та погрожують моїм рідним та знайомим ну і моя справа перейшла у нац поліцію сьогодні звязались зі мною маю прийти у віділок напевно що писати заяви та надати факти я не знаю хто мав такі двіжі розкажіть будьласка шо воно якк з чим їсти)

Не давно я відправляв заяву в кіберполіцію на рахунок смартивей майкредит і манивео через те що вони повідомляють та погрожують моїм рідним та знайомим ну і моя справа перейшла у нац поліцію сьогодні звязались зі мною маю прийти у віділок напевно що писати заяви та надати факти я не знаю хто мав такі двіжі розкажіть будьласка шо воно якк з чим їсти)
Майкредит теж погрожує? вони вроді тихенькі

я писала на смартівей . то до мене додому приходив дільничий ,писала заяву

я писала на смартівей . то до мене додому приходив дільничий ,писала заяву
казав що це їх не зупине ,але якщо що то я матиму офіційні листи і це буде + для суду . але приходив тижні 3 назад і з тих пір ні слуху ні духу від нього

Назад
Угорі