Iren7777
Форумчанин
- Дописи
- 568
- Реакції
- 162
- Бали
- 3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім дня маю кредит швидка готівка в а банку платила 1,5 роки справно з грудня не було оплати потім війна і так далі. опдатила їм майже 12т тіло було 15. і після оплати такої суми кажуть що тільки 3т зарахували. але справа в іншому коли закінчилися кредитні канікули почали масово дзвонити я їм кажу нема платити чим і так далі. потім десь затихли. Сьогодні думаю заталефоную на гарячу лінію і спитаю про суму мені перетелефонували і почали що я вже не маю право вносити платежі помісячно а треба оплатити 14500 це сума боргу. Бо вже може банк подавати до суду, або рекстуризацію на повну суму робити на 6 місяців і перший платіж також є. а я запитада так я плаьтла 1.5 років і заплатила 12т а вона каже це у Вас договір такий . Підскажіть як поступити мало того шараги знову активізувалися то ще й це. ЯКАЖУ що нбу на момент ВС НБУ дозволив банкам не враховувати несплату за кредитами як прострочення протягом дії воєнного часу та 30 днів після цього, якщо несплата пов’язана із російською агресією а вона навіть не хоче слухати підскажіть як поступити хто мав подібну ситуацію з а-б дуже дякую. Знову тривога на душі і починаються нерви. дали терсін до 30.08 щоб рекстуризацію оформити