Хочу запитати юристів

• Автор теми Автор теми Yanulya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1
  • Перегляди Перегляди 542

Yanulya

Форумчанин
Дописи
650
Реакції
586
Бали
5255
Yanulya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! У мене питання, яке не стосується МФО, банків та кредитів. Може хтось пояснить мені... Мій колишній чоловік отримав виоконавчого листа по аліментах на дитину, яка продовжує навчання у ВНЗ - я особисто відвезла цей лист в бухгалтерію на завод в середині листопада. Бухгалтер,я как нараховує аліменти, пообіцяла, що я отримаю аліменти на почтаку грудня в день зарплати. Десь наприкінці листопада я знаходила колишнього чловіка в Єдиному реєстрі боржників саме як боржника по аліментах. На початку грдуня у призначений термін аліментів немає, я знов заглядаю у ЄРБ і не знаходжу свого колишнього. Але знаходжу дещо інше (дивись вкладення). Хтось може пояснити, що це? Коли аліменти не надійшли, я зателефонувала знов у бухгалтерію: мене запевнили, що гроші будуть. Чекаю... Хто знає, що означає "стягнення на корсить держави"? І чому він зник, як боржник по аліментах????

Вкладення

• Стягнення.webp
    Стягнення.webp
    20.3 Кб · Перегляди: 44
Стягнення на користь держави - це може бути будь-який виконавчий документ, який передбачає стягнення в бюджет - штрафи, податкові вимоги, судовий чи виконавчий збір. Чому пропав з ЄРБ не знаю, може зробили зведене виконавче провадження

Назад
Угорі