anapol
Форумчанин
- Дописи
- 170
- Реакції
- 250
- Бали
- 6225
anapol не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу розповісти свій сьогоднішній розговор з форза... Деякий ВОЛОДИМИР орав не своїм голосом єлі зупинила щоб сказать що записую нашу розмову, тоді голос трохи стих... кажу так ваше ПІБ, хто ви, з якої компанії, ваша посада, ваші обовязки на посаді, доставайте свою посадову інструкцію і зачитуйте мені все що там написано, які права які обовязки, хто затвердив дану посадову інструкцію, ПІБ, дата від якої була підписана, він замовк спочатку його це привело в невеличкий шок, потім опять да ти брала і т д, кажу йому я вимагаю щоб мені надіслали договір підписаний і завірений, ліцензія свідоцтво про реєстраці., всі розрахунки по відсоткам, пені і штрафам, всі платіжні документи про перевод коштів про зарахування коштів ( я робила пролонгацію, ще вони встигли у мене пару раз з карточки списать по 50 грн) всі бухгалтерські документи, требую копію трудового договору на вас що ви дійсно працюєте в цій компанії і копію документів відповідальної особи підписувала договір, і на останок мені зараз назвіть одноразовий ідентифікатор яким підписано цей договір який повинен містить алфавітно-цифрову послідовність.... я чесно незнаю чи правельно я требувала і чи ті документи чи не ті но він замовк, я кажу записали все що потрібно надати жду офіційним листом на адресу реєстрації... потім була хвилина мовчання і каже навіщо вам кажу в першу чергу для мене, в другу для нацкомфінпослуг бо я їм на вас писала ви їм не надали моїх документів ( Спиз....ді...ла, но думаю піз...де...ж во благо) от перешлю їм я, так побажав гарного дня і положив трубку.... а мною як почало трусить капец.... але така ейфорія що я змогла заткнути цьому піз...дю..ку рота... от якось так...