Щоденник Хочу розпочати закривати борги.

• Автор теми Автор теми andriy54632
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 635

andriy54632

Читач
Дописи
10
Реакції
2
Бали
1760
andriy54632 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір. Розкажу історію, бралися кредити 4 роки назад, у різних мікро фінансових організаціях, пережив дзвінки та листи по місцю прописки, все було дуже напряжно, але я це витримав, ось тепер питання, хочу закривати за тіло або невелико більшу суму, хто цим зараз займається і як позбутися цього всього покроково? Поділіться вашими уміннями, дякую!

Добрий вечір. Розкажу історію, бралися кредити 4 роки назад, у різних мікро фінансових організаціях, пережив дзвінки та листи по місцю прописки, все було дуже напряжно, але я це витримав, ось тепер питання, хочу закривати за тіло або невелико більшу суму, хто цим зараз займається і як позбутися цього всього покроково? Поділіться вашими уміннями, дякую!
На форумі все розписано детально по кожному МФО або факторингу. Якщо коротко - зв'язуєтеся з компанією, де зараз ваш борг і кажете, готовий закрити за тіло. Вони погоджують і закриваєте. Але лише через гарантійний лист. Думаю через 4 роки багато хто погодить. Читайте, про це дуже багато інформації по кожному МФО окремо

На форумі все розписано детально по кожному МФО або факторингу. Якщо коротко - зв'язуєтеся з компанією, де зараз ваш борг і кажете, готовий закрити за тіло. Вони погоджують і закриваєте. Але лише через гарантійний лист. Думаю через 4 роки багато хто погодить. Читайте, про це дуже багато інформації по кожному МФО окремо
Читав про форза кредит? Що з ними немає звʼязку?
Як має виглядати дійсний гарантійний лист а не липа?

Практично не знаю випадків, щоб надсилали липовий гарантійний. По суті немає ніякого шаблону. Мають бути прописані умови, сумма, дати, і підпис керівника організації. На форумі також багато прикладів.

З Форзою може і немає. Але ваш борг вони ж комусь перепродали. Дізнайтеся кому через УБКІ і з ними все вирішуйте питання

Дзвоните/пишете шаразі, що готові закрити за тіло у них кредит. Погоджуються, то закривайте. Якщо ні , то шліть нафік. По досвіду скажу , що після того як їх було послано нафік, через хвилин 10 вони тіло кредиту запропонували

Сейчас занимаюсь ровно тем же, главный момент - пиши непосредственно на электронную почту шараги, на звонилки время не трать. Если кредит продан - требуй договор факторинга. Стартуй с предложения об оплате половины тела долга, так они быстрее пойдут на компромиссное решение об оплате тела без процентов и пени. Прежде чем вносить деньги в контору - затребуй гарантийное письмо со всеми двусторонними договорённостям, а также обсуди получение справки об отсутствии задолженности после оплаты, если она тебе нужна. И финальная точка: проконтролируй, дабы шарага внесла изменения в УБКИ, обновление там происходит раз в месяц.

Ви їм відповідали що вже пізно і акція щедрості минула? :sarcastic:
Так ...а хто себе чемно поводив, той отримав суму тіла кредиту)
І ще, з калами треба говорити холоднокровно. Не плакатися, не розповідати про проблеми, про те , чому кредитів набрався. В такому випадку вони ще більше давити починають

Сейчас занимаюсь ровно тем же, главный момент - пиши непосредственно на электронную почту шараги, на звонилки время не трать. Если кредит продан - требуй договор факторинга. Стартуй с предложения об оплате половины тела долга, так они быстрее пойдут на компромиссное решение об оплате тела без процентов и пени. Прежде чем вносить деньги в контору - затребуй гарантийное письмо со всеми двусторонними договорённостям, а также обсуди получение справки об отсутствии задолженности после оплаты, если она тебе нужна. И финальная точка: проконтролируй, дабы шарага внесла изменения в УБКИ, обновление там происходит раз в месяц.
Я звами згідна,бо я чесно кажуши виплачувала з протермінуванням кредит тільки на лояльних умовах,прострочення було в маніфою(ука задовбували сестер,кредит плюс аналогічно,а швидко гроші лише мене звонили,писали),хоча шв гр багато пишуть що всіх задовбують то мене терпимо,закрила на лояльних умвах,залишився ze credit,тіло 11к вчора написали меньше тіла є пропозиція,але я це побачила тільки коли прийшла додому це 20.00 але в мене немає інтернета щобзайти по їхнім посиланням

Як має виглядати дійсний гарантійний лист а не
Polish_20231205_221620711.webp
Я звами згідна,бо я чесно кажуши виплачувала з протермінуванням кредит тільки на лояльних умовах,прострочення було в маніфою(ука задовбували сестер,кредит плюс аналогічно,а швидко гроші лише мене звонили,писали),хоча шв гр багато пишуть що всіх задовбують то мене терпимо,закрила на лояльних умвах,залишився ze credit,тіло 11к вчора написали меньше тіла є пропозиція,але я це побачила тільки коли прийшла додому це 20.00 але в мене немає інтернета щобзайти по їхнім посиланням
Главное - не спешить, у меня вот тоже последняя контора осталась, которая за просроченный 6 (!!!) лет назад кредит предлагает выплатить им сумму, эквивалентную телу долга в 8-ми кратном (!!!) размере. Естественно, шарага была культурно послана лесом, о чем я им вежливо сообщил: если будут готовы к обсуждениям касаемо закрытия за тело - милости просим, а больше никаких других условий я не принимаю. Вообщем, к чему веду: важно стоять на своём, но при этом не перегибать палку, чувствовать грань, что называется.

Останнє редагування:
З калами взагалі не треба говорити.
Якщо людина хоче закрити, то підійде або подзвонити або написати їм на пошту. Мені наприклад гидко від спілкування з ними, хтось може більш терпимий

Назад
Угорі