Хочу подати до суду на Сенс Банк(Альфа-Банк)

• Автор теми Автор теми Tetjana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Tetjana

Читач
Дописи
5
Реакції
2
Бали
3
Tetjana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю заборгованість у Сенс Банку в сумі 53к.Взяла виписку з банку і подивилась ,що вони там нарахували.Склала таблицю в Ексель.
Що виходить,
-заборгованість по тілу-7547 грн
-% за готівкові операції-9661 грн
-% за покупки-4301 грн
-% за розрахункове касове(рко)-23566 грн
-овердрафт-459 грн
-смс-60 грн
-страховка-387 грн
-готівкові операції-130 грн
Знайшла в інтернеті справу 719/275/23.По цій справі РКО суд відмінусував,як незаконне.
Сенс Банк вимагає всю суму.От я хочу подати до суду ,щоб відсудити незаконне нарахування за РКО.
Може хтось має позитивний досвід зі Сенс Банком ?

Маю заборгованість у Сенс Банку в сумі 53к.Взяла виписку з банку і подивилась ,що вони там нарахували.Склала таблицю в Ексель.
Що виходить,
-% за покупки-4301 грн
-овердрафт-459 грн
-смс-60 грн
-страховка-387 грн
Знайшла в інтернеті справу 719/275/23.По цій справі РКО суд відмінусував,як незаконне.
Сенс Банк вимагає всю суму.От я хочу подати до суду ,щоб відсудити незаконне нарахування за РКО.
Сомневаюсь, что самому подавать есть смысл, юристы не рекомендуют.

Що виходить,
-% за покупки-4301 грн
-овердрафт-459 грн
-смс-60 грн
-страховка-387 грн
цілком робоча схема)))
ще треба порахувати скільки ви оплатили.
може там вже і переплата є, в можна ще іі повертати

До суду краще не йти, а чекати на позов, захищатися простіше.

Тоже думала первой подать в суд , но почитав форум поняла что нужно ждать пока они подадут
цілком робоча схема)))
ще треба порахувати скільки ви оплатили.
може там вже і переплата є, в можна ще іі повертати
Очень интересная новость , мне так с моно нужно проверить , там я переплатила точно больше тела

Тоже думала первой подать в суд , но почитав форум поняла что нужно ждать пока они подадут

Очень интересная новость , мне так с моно нужно проверить , там я переплатила точно больше тела
у моно нет комиссий за обслуживание))

В 2019 году рвался подать в суд на банк, шараги. Слава Богу тогда меня отговорили юристы от этого))

у моно нет комиссий за обслуживание))
А , то я с процентом перепутала)
В 2019 году рвался подать в суд на банк, шараги. Слава Богу тогда меня отговорили юристы от этого))
Буду ждать и пытаться отбивать по одному . Хотя плохо понимаю как это будет, но без боя не сдамся )

Читала суд власть. Попадались такие дела. Это провал
А , то я с процентом перепутала)

Буду ждать и пытаться отбивать по одному . Хотя плохо понимаю как это будет, но без боя не сдамся )
Не так страшен волк. По очереди закроете. Плюс у вас есть мы и форум и тг чат 🙃

В цьому сенсі стільки прихованих комісій!!! Я вже переплатив тіло давним давно, оце думаю забитина них, як і на мфо!

В цьому сенсі стільки прихованих комісій!!! Я вже переплатив тіло давним давно, оце думаю забитина них, як і на мфо!
В приложении предложение по реструктуризации. Открыл для интереса, график платежей. Обалдел, с определенного месяца минимальный платеж увеличивается и состоит на 80% из комиссий

Що виходить,
-% за покупки-4301 грн
-овердрафт-459 грн
-смс-60 грн
-страховка-387 грн
Найшов я ту справу почитав, суд ухвалив:
Стягнути з ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 , ідентифікаційний № НОМЕР_3 ) на користь акціонерного товариства «СЕНС БАНК» (адреса місця знаходження: м. Київ, вул. Велика Васильківська, буд. 100; код ЄДРПОУ 23494714) заборгованість за кредитом у розмірі 181208,06 грн. (сто вісімдесят одна тисяча двісті вісім гривень 06 копійок).

Ну то як я зрозумів справу програно і особа 1 має віддати 181208 грн, чи я щось не так зрозумів?)

Найшов я ту справу почитав, суд ухвалив:
Стягнути з ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 , ідентифікаційний № НОМЕР_3 ) на користь акціонерного товариства «СЕНС БАНК» (адреса місця знаходження: м. Київ, вул. Велика Васильківська, буд. 100; код ЄДРПОУ 23494714) заборгованість за кредитом у розмірі 181208,06 грн. (сто вісімдесят одна тисяча двісті вісім гривень 06 копійок).

Ну то як я зрозумів справу програно і особа 1 має віддати 181208 грн, чи я щось не так зрозумів?)
да

Назад
Угорі