Хеллоуинская тема от кредит ап

Юлия Владимировна

Форумчанин
Дописи
264
Реакції
37
Бали
68
Юлия Владимировна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пришло на электронку Вам доступна Жахлива знижка.
3 шага: позвони , назови промокод и заплати услышанную сумму
Хм.. аж интересно)
Накапало тысяч 9000 наверное уже

І мені теж прийшло...якщо хтось подзвонить, дайте знати яку там знижку зроблять)

А Ви чого не хочете самі подзвонить?))
я номер до якого прив'язані всі мфо давно відключила. А новий не хочу світити. Бо як набереш раз з нового то потім всі нікануться зразу. я з ними лише через електронку і вайбер спілкуюсь
Post automatically merged:

хоча можливо і ризикну. у мене там тіло маленьке. але процентів накапало огого....якщо б списали до тіла, закрила б сьогодні ж

я номер до якого прив'язані всі мфо давно відключила. А новий не хочу світити. Бо як набереш раз з нового то потім всі нікануться зразу. я з ними лише через електронку і вайбер спілкуюсь

хоча можливо і ризикну. у мене там тіло маленьке. але процентів накапало огого....якщо б списали до тіла, закрила б сьогодні ж
а старий Ваш номер де? Це Вам на електронку прийшло?

Просто поміняла стартовий. Так, повідомлення прийшло на електронну пошту
Якщо не викинули сімку,спробуйте з неї подзвонити,якщо так цікавить. Я теж змінила сім-карту, на електронну пошту взагалі не заходжу, мені це все стало вже просто не цікаво. Всім цим шарагам я віддала все сповна пролонгаціями, досить )) Моніторю себе тільки на сайті суд.влади періодично і все))

Якщо не викинули сімку,спробуйте з неї подзвонити,якщо так цікавить. Я теж змінила сім-карту, на електронну пошту взагалі не заходжу, мені це все стало вже просто не цікаво. Всім цим шарагам я віддала все сповна пролонгаціями, досить )) Моніторю себе тільки на сайті суд.влади періодично і все))
я вже додумалась у вайбері написати, вайбер на компютері на тому попередньому номері. Чекаю відповіді. От просто цікаво яку таку жаливу знижку вони хочуть зробити))

я вже додумалась у вайбері написати, вайбер на компютері на тому попередньому номері. Чекаю відповіді. От просто цікаво яку таку жаливу знижку вони хочуть зробити))
От клоуни))) вже не знають,чим завлікти)

Просрочка года пол. Тело было небольшое, грн 500 или 700. Не помню. Че там они насчитали даже не знаю
Нічого вигідного вам вони не запропонують. Я подзвонила, не варто. не тратьте свої сили і нерви!)

Напишите, пожалуйста, что вас предложили

Нічого вигідного вам вони не запропонують. Я подзвонила, не варто. не тратьте свої сили і нерви!)
Что предлагают?

Спілкувалась спочатку з якоюсь жінкою ...д*pa повна, потім ще чоловік передзвонював......У мене тіло 2 тисячі гривень. На сьогодні наросло більше 10 тисяч гривень. Згідно цієї акції пропонують оплатити 6,670грн. Треба оплатити сьогодні ж, ну максимум завтра. Той чоловік потім дзвонив і сказав що це максимум яки вони можуть запропонувати. Або ще може бути реструктаризація, 10тиясч можуть розбити на пів року.....Коротше така собі перспектива, враховуючи що я взяла 2 тисячі

Назад
Угорі