KF прислав повідомлення що ставит всіх на прозвон

• Автор теми Автор теми fotosalata
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 3K

fotosalata

Форумчанин
Дописи
480
Реакції
303
Бали
5225
fotosalata не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім Привіт, KF прислав повідомлення що ставит всіх на прозвон на 10 днів. Всі номера ведені в айвиар найдено 97 людей. Може хто стикався, це їх лякалка чи реально ставлять на прозвон?

Батьків повідомте про все і спіть спокійно.
Я так і зробив

Всім Привіт, KF прислав повідомлення що ставит всіх на прозвон на 10 днів. Всі номера ведені в айвиар найдено 97 людей. Може хто стикався, це їх лякалка чи реально ставлять на прозвон?
Это вся х*рня не должна тебя волновать.Только ты сам решаешь проблему.Не батьки,и не нсоседи

Хм,а у меня третий месяц тишина от кф,аж самой странно,так один раз письмо прислали,мол позвоните нам договоримся:facepalm:

Это вся ***** не должна тебя волновать.Только ты сам решаешь проблему.Не батьки,и не нсоседи
Тато хворий в мене, я нехочу щоб батьків діставали сусіди
Хм,а у меня третий месяц тишина от кф,аж самой странно,так один раз письмо прислали,мол позвоните нам договоримся:facepalm:
В мене місяць прострочка дзвонять кожен день, може просто лякалка від них

Тато хворий в мене, я нехочу щоб батьків діставали сусіди

В мене місяць прострочка дзвонять кожен день, може просто лякалка від них
А есть бойцовая собака? Пусть не ходят) поставьте на входной звонок лай собак.

Цей конченний КФ позвонили в моє село до жінки в якої така сама фамілія як і в мене і почали казати що вона мене нагуляла, чого вона мене родила а не зробила аборт, пригрозили що приїдуть переріжуть всю сімю. Долбой...Коли вже закриють ці конченні кантори?!

Цей конченний КФ позвонили в моє село до жінки в якої така сама фамілія як і в мене і почали казати що вона мене нагуляла, чого вона мене родила а не зробила аборт, пригрозили що приїдуть переріжуть всю сімю. Долбой...Коли вже закриють ці конченні кантори?!
Це жесть, от тварі, та вони всі кончені їх всіх закрить потрібно. А тих хто робить там посадить і конфіскувать все майно.

Напишите им письмо на почту и вставьте картинку Х *Й им :) они офигеют;)

А есть бойцовая собака? Пусть не ходят) поставьте на входной звонок лай собак.
У меня круче. У меня один из собакенов сторожевой, лай настолько громкий и противный, смерть барабанным перепонкам с непривычки. Вот думаю, как предложить сей звук производителям автосигнализация, проснется весь район если что

Тоді,коли вже всі погрузнуть в цьому лайні і перестануть брати.
Тоді,коли вже всі погрузнуть в цьому лайні і перестануть брати.
это точно. и ели так то они по ходу к сожалению только поднимают свой рейтинг судя по статистике

Назад
Угорі