Роман Йосипович
Форумчанин
- Дописи
- 721
- Реакції
- 568
- Бали
- 5130
Роман Йосипович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Никогда такого не было и вот сноваОсь. Прислали.
Що скажете, колеги?
Є кешшпонтікі?Я такими кошкам лотки устилаю...
Да, есть. Но, когда приходит несколько писем, я даже иногда не рассматриваю от кого.. Нарезал мелко, и кошкам в туалет..Є кешшпонтікі?
Можете з цим листом сходити в туалет.Чекайте коли запропонують оплатити тіло заплатіть ім і нехай ідуть собі з БогомОсь. Прислали.
Що скажете, колеги?
...вместо туалетной бумаги.....Ось. Прислали.
Що скажете, колеги?

Так і хочу. Забрали вже із своїми процентами. Вже з 9000 десь пролонгація ми 20000 заплатив. Козли.Можете з цим листом сходити в туалет.Чекайте коли запропонують оплатити тіло заплатіть ім і нехай ідуть собі з Богом
Я ім три тіла з 5 к оплатила в них там комісія скажена 30% від тіла плюс проценти.З пяти треба оплатити 2250 1500 комісія і 750 відсотки при пролонгаціі також потрібно сплачувати 2250 це получається я взяла 5 тис а за місяць 10 треба вертати то нехай ідуть лісом разом з іхнім хазяіном чуркоюТак і хочу. Забрали вже із своїми процентами. Вже з 9000 десь пролонгація ми 20000 заплатив. Козли.
О! То ми з вами браття по нещастю)) Чекаємо)) Бо мене грузять з їх контори на реструктуризацію і т.д. Бо вже 30000 набігло. Фіг їм. І так видоїли з мене.Я ім три тіла з 5 к оплатила в них там комісія скажена 30% від тіла плюс проценти.З пяти треба оплатити 2250 1500 комісія і 750 відсотки при пролонгаціі також потрібно сплачувати 2250 це получається я взяла 5 тис а за місяць 10 треба вертати то нехай ідуть лісом разом з іхнім хазяіном чуркою
Я чекаю коли в суд подадуть
І не думайте іти на реструктуризацію чекайте самі позвонять і запропонують сплатити тілоО! То ми з вами браття по нещастю)) Чекаємо)) Бо мене грузять з їх контори на реструктуризацію і т.д. Бо вже 30000 набігло. Фіг їм. І так видоїли з мене.
Я перший договір заключав у відділенні. Інші пролонгації онлайн. Але при кожній пролонгації вони переписують договір. Отже чекаю. Смс. Дякую за пораду.І не думайте іти на реструктуризацію чекайте самі позвонять і запропонують сплатити тіло
І не спілкуйтеся з ними вони психологи ще ті.Чекайте смску з сплатою лише тіла і дивіться якщо в кабінеті списали до тіла то оплатіть ім тіло і нікопійки більше нехай ідуть в *****
А меня быстренько продали !О! То ми з вами браття по нещастю)) Чекаємо)) Бо мене грузять з їх контори на реструктуризацію і т.д. Бо вже 30000 набігло. Фіг їм. І так видоїли з мене.
А при пролонгаціі знову в кінці платил 30% комісіі плюс проценти?Я перший договір заключав у відділенні. Інші пролонгації онлайн. Але при кожній пролонгації вони переписують договір. Отже чекаю. Смс. Дякую за пораду.
За 9000 кожні 2 тижні 2340. Капєц. Дурнем був. Треба було скоріше на них забити.А при пролонгаціі знову в кінці платил 30% комісіі плюс проценти?
Кому продають?А меня быстренько продали !
Вроде альянсу)Кому продають?
Это не они нас , а мы их ....!І як вони,добре чмирять?(((