Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ось в цьому питанні, скоріш за все, Вам зможе допомогти Verificator , віт трошки пізніше буде тут на форумі.Хто що знає про них. Якось можна домовитись, наприклад про списання пені, штрафу? Через скільки просрочки знаходять номере сусідів, родичів?
Ок. Чекаю.Ось в цьому питанні, скоріш за все, Вам зможе допомогти Verificator , віт трошки пізніше буде тут на форумі.
Я нічого не можу сказати по цій конторі, бо з ними на практиці не стикався.
У меня у них там долг. Уже три месяца. Через полтора месяца нашли мою бывшую свекровь. Звонили ей пару раз и письмо прислали на ее адрес и на мое имя. Хотя я ни к ней, ни к ее дому вообще не имею никакого отношения. Я там была пару раз, а с ее сыном шесть лет в разводеОк. Чекаю.
Так сильно не дістають? Ви з ними розмовляєте по тел.У меня у них там долг. Уже три месяца. Через полтора месяца нашли мою бывшую свекровь. Звонили ей пару раз и письмо прислали на ее адрес и на мое имя. Хотя я ни к ней, ни к ее дому вообще не имею никакого отношения. Я там была пару раз, а с ее сыном шесть лет в разводе
Было пару звонков лично мне, но я их в ЧС. Что там дальше происходит- без понятия.
Хто що знає про них. Якось можна домовитись, наприклад про списання пені, штрафу? Через скільки просрочки знаходять номере сусідів, родичів?
А мою маму знайшли через два тижні.Списывают редко, но бывают акции щедрости. Номера находят через месяц-полтора, потом долбят ещё столько же и отдают коллекторам.
Але я з ними не говорю. Може піднімати краще, щоб до інших не зводили?А мою маму знайшли через два тижні.
Скажіть які розмови в кешмі? Погрози є?Особо нет
Я з ними не говорила. З мамою ніби норм говорили. Але я вже мала колись там просрочка, то погрожували і за дитину і що в школу подзвонятьА мою маму знайшли через два тижні.
Але я з ними не говорю. Може піднімати краще, щоб до інших не зводили?
Скажіть які розмови в кешмі? Погрози є?
Что-то ничего такого не видела в "Говорить Україна"А мою маму знайшли через два тижні.
Я з ними не говорила. З мамою ніби норм говорили. Але я вже мала колись там просрочка, то погрожували і за дитину і що в школу подзвонять
Звонить мені одна сьогодні з кешмі. І таку історію розказала ну поперше що я взяла участь в фінансовій піраміді, це вона мала на увазі мікрозайми, що бачила мою кредитну історію скільки іх в мене. По друге що вона звяжеться з іншими компаніями і вони скинуться мені на приізд в програму говорить украіна, питала мене чи я бачила ту передачу як ту дуру спозорили, що це все іх рук діло ну тіпа мікрозаймів, що це не допомога тій жінці, а вони такий позор ій встроіли. чисала такий брєд!!!!)))
Вот это понесло подругуА мою маму знайшли через два тижні.
Я з ними не говорила. З мамою ніби норм говорили. Але я вже мала колись там просрочка, то погрожували і за дитину і що в школу подзвонять
Звонить мені одна сьогодні з кешмі. І таку історію розказала ну поперше що я взяла участь в фінансовій піраміді, це вона мала на увазі мікрозайми, що бачила мою кредитну історію скільки іх в мене. По друге що вона звяжеться з іншими компаніями і вони скинуться мені на приізд в програму говорить украіна, питала мене чи я бачила ту передачу як ту дуру спозорили, що це все іх рук діло ну тіпа мікрозаймів, що це не допомога тій жінці, а вони такий позор ій встроіли. чисала такий брєд!!!!)))
Та була передача про жінку з мікрозаймами, я дивилась і на форумі була силка, але суть в тому що вона викрутила все так що то мфо цю жінку заставили зніматись. А це брєд)Что-то ничего такого не видела в "Говорить Україна"
А че ж она не сказала, что в конце передачи юрист толи адвокпт сказал забейте на них и по возможности оплатите тело через кассу. Ну как то так))) точно не помню, но точно не выгораживал мфо.Та була передача про жінку з мікрозаймами, я дивилась і на форумі була силка, але суть в тому що вона викрутила все так що то мфо цю жінку заставили зніматись. А це брєд)
А робот дзвонив. Бо мою маму і подружку задовбали по 10 роз в день дзвонятьУ меня у них там долг. Уже три месяца. Через полтора месяца нашли мою бывшую свекровь. Звонили ей пару раз и письмо прислали на ее адрес и на мое имя. Хотя я ни к ней, ни к ее дому вообще не имею никакого отношения. Я там была пару раз, а с ее сыном шесть лет в разводе
Было пару звонков лично мне, но я их в ЧС. Что там дальше происходит- без понятия.
Та ясне діло не виправдовував мфо. І ця передача я рахую sos тим людям які ще не влипли туди, щоб не звязувались з ними. А для чого вона мені це казала не розумію, може думала що я настільки тупа що не розумумію про що там мова була)
А робот дзвонив. Бо мою маму і подружку задовбали по 10 роз в день дзвонять[/QUOT
Робот у меня в ЧС.
Написала я тепер на них в комфінпослуги. Куди би подзвонити на них щось типу урядової лініі, щось таке є?.Да, они с неизвестного часто звонят. Но я не беру, пообщалась пару раз, поняла, что бесполезно.
Логика проста: они ждут когда у вас набегут штрафи раз так в пять от тела кредита, а потом предложат списание (гривен 500) или реструктуризацию (тело кредита +небольшой % на МЕСЯЦ с выплатой раз в неделю), например: тело - 5000, оплата : 1 нед -5200,2 нед - 5200, 3 нед - 5200, 4 нед -5200, как было у меня)Хто що знає про них. Якось можна домовитись, наприклад про списання пені, штрафу? Через скільки просрочки знаходять номере сусідів, родичів?
Що кожного тидня 5200 платити?Логика проста: они ждут когда у вас набегут штрафи раз так в пять от тела кредита, а потом предложат списание (гривен 500) или реструктуризацию (тело кредита +небольшой % на МЕСЯЦ с выплатой раз в неделю), например: тело - 5000, оплата : 1 нед -5200,2 нед - 5200, 3 нед - 5200, 4 нед -5200, как было у меня)
Да у меня такое было, такую реструктуризацию мне предложили, но я не ведусь, не знаю с КАКОГО пальца они ЭТО высосали, но платить не буду.Що кожного тидня 5200 платити?
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги