Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Предупреждать должен не робот-автоответчик, а письмо с уведомлением о врученииРобот надзвонив,сказав нe виізджати за мeжі краіни бо поданий позов на мeнe
Ну,я цe знаю,алe ж всeрeдeні там трішки страшнeнькоПредупреждать должен не робот-автоответчик, а письмо с уведомлением о вручении
Я вас понимаю - сама такая , но в этих делах надо стараться рассуждать холодным умом, держитесь у меня они тоже естьНу,я цe знаю,алe ж всeрeдeні там трішки страшнeнько
Идем на судебную власть и смотрим дела по шараге. Так вы узнаете точно, а не с чьих-то словНу,я цe знаю,алe ж всeрeдeні там трішки страшнeнько
Чому тільки з країни?з подвір'я не виходити!?Робот надзвонив,сказав нe виізджати за мeжі краіни бо поданий позов на мeнe
В мене таких повідомлень вже море було. Чесно й рада уже до суду, Але сама подавати не хочу грошей школа ще судові збори плати за цих ідіотів. А себе злодійкою чи шахрайкою не відчуваю те що брала повернула навіть з відсотками.Хочуть хай подають, платити то платити зате фіксовану суму і не факт що таку як вони хочуть. А якщо серйозно то мені не лише робот дзвонив навіть "юрист" Іван Іванович ввічливо порекомендував записати номер справи назву суду і ПІП судді. Так і зробила. Перевірила в судовому реєстрі нема нічого...Думаю радо не внесли ще... Перевірила знову нема. думаю за 4.5 міс справа мала б там зявитися точно. А нещодавно лист прийшов з пропозицією заплатити 50% боргу. Ото і думаю якщо подали до суду навіщо таке пропонувати? Я взагалі суд так суд. Він точно не страшніше дзвонарів і неадекватів всяких.Ну,я цe знаю,алe ж всeрeдeні там трішки страшнeнько
В мeнe схожe повідомлeння прийшлоГотуються до купання в прорубі.
На Хрещення хрестись, та з боргами розійдись! Майно ПІБ вже підготовлено на подальшу реалізацію за борги! Прослідкуйте за оплатою, щоб уникнути ганебних наслідків. Тел. 0634891315