Кешбек за оплату кредитов

• Автор теми Автор теми No calls to third parties
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 558

No calls to third parties

Форумчанин
Дописи
873
Реакції
360
Бали
2725
No calls to third parties не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Существуют ли банковские карты, где есть кешбек за оплату/пролонгацию кредитов в мфо?

Существуют ли банковские карты, где есть кешбек за оплату/пролонгацию кредитов в мфо?
Кешбек надає не банк а надавач послуг/продукції зазвичай.
Яким боком це для мфо потрібно...

Здається колись було в майкредіт - вертаєш їм вчасно кредит, вони тобі кешбек. Потім той кешбек можна було списувати на проценти. Але насправді там такі смішні гроші виходили, копійки - що воно того не варте. У банків такого не бачила, і навряд, чи в когось буде.

Цікаво говорити про кешбек з кредитами...
Витратити 1000 щоб отримати 20-30грн, яких не вистачить на відсотки за один день...
Вигідно лише в випадку, коли кредит беруть на весілля.

В e-Groshi, помню, что-то начисляют. Один раз выводил около 100 гривен. Или не e-Groshi, а Традиция. Кто-то из них мне "подарил" 100 гривен )))))

Останнє редагування:
В егрошах зараз точно є, закрив їх на днях але не дивився шо там. Забув як страшний сон))
в майкредіт були колись раніш але в мене там просрочка, не заходжу))

Кешбек надає не банк а надавач послуг/продукції зазвичай.
Яким боком це для мфо потрібно...
А як же категорія "Продукти", наприклад. Чи розваги, чи Кіно?
Думаю, що кешбек на загальні категорії - це ініціатива банку.
Цікаво говорити про кешбек з кредитами...
Витратити 1000 щоб отримати 20-30грн, яких не вистачить на відсотки за один день...
Вигідно лише в випадку, коли кредит беруть на весілля.
Кредит на весілля - тупість. Кредит на весілля в МФО - щось на грані геніальності)))

Маю думку, що кешбек лише збільшує витрати. По собі помітив, що раніше при активному користуванні карткою з кешбеком я легше витрачав гроші. Рік без карт повернув мене трошки до реальності.
Зараз весь кешбек іде на благодійність і я не гонюсь заробити його більше...
Банку вигода лише в кількості розрахункових операцій. Ви поповнюєте і витрачаєте кошти, а їм з цього комісія.
Кешбек від партнерів банку - можливо вигідно. В вигляді скидок було б краще...

1687770658580.webp

верно, но есть кешбеки от банков (например, на категорию продукты. Со всеми магазинами то не поперезаключаешь договора), а есть и партнёрские, типа фокстрота и т.п.
Я даже у банка уточнил)))

верно, но есть кешбеки от банков (например, на категорию продукты. Со всеми магазинами то не поперезаключаешь договора), а есть и партнёрские, типа фокстрота и т.п.
Я даже у банка уточнил)))
Тому в першому пості який ви прокоментували я і написав "зазвичай".

Назад
Угорі