Кеш ту гоу. В убки кредит значится как продан

• Автор теми Автор теми MilaS
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 913

MilaS

✩ Premium ✩
Дописи
7291
Реакції
15566
Бали
5280
MilaS не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый вечер!

Есть вопрос, была исполнительная надпись нотариуса в начале войны, подали кеш ту гоу (купили не помню сейчас у кого, письмо дома), у сына с зп отчисляли исполнителю, в ноябре этого года ИП закрыто, но в УБКИ кредит висит продан, они требуют справку о закрытии с мокрой печатью на их адрес. Исполнитель обмораживается, на связь не выходит, кеш ту гоу - тоже. Пусть кредит висит в проданных или что-то посоветуете. Спасибо.

Добрый вечер!

Есть вопрос, была исполнительная надпись нотариуса в начале войны, подали кеш ту гоу (купили не помню сейчас у кого, письмо дома), у сына с зп отчисляли исполнителю, в ноябре этого года ИП закрыто, но в УБКИ кредит висит продан, они требуют справку о закрытии с мокрой печатью на их адрес. Исполнитель обмораживается, на связь не выходит, кеш ту гоу - тоже. Пусть кредит висит в проданных или что-то посоветуете. Спасибо.
Давить і далі кантору... Убкі непробивні.
Але я б забив. Гарний варіант щоб більше не брати ніколи.

Добрый вечер!

А копія постанови про закриття виконавчого провадження?їм не підійде таке?

це кредит сина, у нього її немає
Тоді не знаю, хіба розшукувати цього виконавця. Він що взагалі за весь час жодного документу не прислав ? Тільки на роботу постанову?

і додому лист, що будуть стягувати
З ідентифікатором ?(зверху в листі). Якщо є цей ідентифікатор, то можна в самій асвп скачати ту постанову. Я чому питаю, мені як мій присилав, то там був ідентифікатор, по якому можна було на сайті доки глянути. У вас який дивний виконавець. Мій на дзвінки відповідав, але офіс в нього знаходиться по іншій адресі, не тій , що вказано на сайті. Ховаються

З ідентифікатором ?(зверху в листі). Якщо є цей ідентифікатор, то можна в самій асвп скачати ту постанову. Я чому питаю, мені як мій присилав, то там був ідентифікатор, по якому можна було на сайті доки глянути. У вас який дивний виконавець. Мій на дзвінки відповідав, але офіс в нього знаходиться по іншій адресі, не тій , що вказано на сайті. Ховаються
Дякую, подивлюся. Вона теж раніше відповідала, а як закінчились сплати по ВП, не виходить на звязок

Назад
Угорі