Кашинський подав до суду

• Автор теми Автор теми Trololo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 651

Trololo

Читач
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
Trololo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть будь ласка хто знає. Борг з 2018 року. Подали до суду, не знаю де навіть суму позову подивитись. І цікавить таке питання, суд назначили на 12.01.2026, а 15 січня мені їхати закордон. Чи рішення суду наприклад про стягнення боргу може закрити виїзд і мене на кордоні не пропустять?

І чи можна якось вирішити питання з ними не доводячи до суду?

Підкажіть будь ласка хто знає. Борг з 2018 року. Подали до суду, не знаю де навіть суму позову подивитись. І цікавить таке питання, суд назначили на 12.01.2026, а 15 січня мені їхати закордон. Чи рішення суду наприклад про стягнення боргу може закрити виїзд і мене на кордоні не пропустять?
якщо вже подали до суду, не думайте про вирішення БЕЗ суду, не пропускайте строк на відзив . Для заборони виїзду за кордон мають бути заборони від суду, а не звичайне стягнення боргу. Ну звісно, якщо виїзд дозволений з огляду на мобілізаційні заходи тощо

якщо вже подали до суду, не думайте про вирішення БЕЗ суду, не пропускайте строк на відзив . Для заборони виїзду за кордон мають бути заборони від суду, а не звичайне стягнення боргу. Ну звісно, якщо виїзд дозволений з огляду на мобілізаційні заходи тощо
15 діб на відзив дається з моменту коли вони подали позов? Чи з дати ухвалення?
І як я можу подивитись суму позову?

Вообще удивляюсь, честно.. до суда "та пофиг", а как подали в суд - "как договориться без суда?"
Пройшло 7 років, взагалі вже забув про них

І від чого залежить дадуть заборону виїзду чи ні?

Вообще удивляюсь, честно.. до суда "та пофиг", а как подали в суд - "как договориться без суда?"

І від чого залежить дадуть заборону виїзду чи ні?
від того, чи про це буде звернення до суду і наскільки воно буде обгрунтованим. Такі речі практично неможливо обгрунтувати при звичайній кредитній заборгованості. Та і знати кредитору про Ваші наміри

Назад
Угорі