Кашберри проснулись))

• Автор теми Автор теми Tasya30
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Tasya30

Форумчанин
Дописи
70
Реакції
102
Бали
68
Tasya30 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сегодня пришло новое письмо счастья от этих чмошников))

CASHBERRY за дозволом суду подасть оголошення в ЗМІ для Вашого розшуку. Сплатіть #####, 00 грн. протягом 24 годин. Тел. 0634891315

Кому еще подобный текст приходил?

Вас по телевизору покажут?или автоответчик по радио крутить начнут? ))
Фантазии у них конечно)))

CASHBERRY за дозволом суду подасть оголошення в ЗМІ для Вашого розшуку. Сплатіть #####, 00 грн. протягом 24 годин. Тел. 0634891315

У них уже свой суд???

А мені вже листа відправили. Перевірте поштову скриньку. Чи прийшло повідомлення від нотаріуса про примусове стягнення боргу з Вашого та сумісного майна.

Так они не то что проснулись... Обзвонили всех соседей,соседи в шоке - бегут в полицию и к адвокатам. Обзвонили всех - классика жанра.

То вони зі сплячки зимової проснулись чи шо? Мені всю зиму дзвонили, в сплячку не впадали, дивний звір...

Ну неделю молчали, за звонки не знаю, неизвестные в игноре))) просто удивляюсь их фантазии, что они курят)))))
А мені вже листа відправили. Перевірте поштову скриньку. Чи прийшло повідомлення від нотаріуса про примусове стягнення боргу з Вашого та сумісного майна.
У меня ничего нет, разве что будка у собачки)))) письма пока нет, ну а там посмотрим)))

Ви газети часом інколи читаєте? Багато бачили оголошень, що хтось винен якійсь МФОшці? Я жодного разу не зустрічав...

Так
Ви газети часом інколи читаєте? Багато бачили оголошень, що хтось винен якійсь МФОшці? Я жодного разу не зустрічав...
Так я это восприняла с иронией) просто делюсь тем, что они придумывают своей больной фантазией

У меня написали что вышли на контакт с родственниками...вот это угроза...

Мне тоже такое пришло

Бог все видит и накажет их-и за тероризм и за лживую информацию людям..
Ох и будут пожинать свои плоды...
А родичі вийшли?))
Ну никто не говорил,а маме с папой и так наяривают,всеравно без толку...когда поймут это....

Меня пока что только по телефону дрочат.
Зато станете известным на ТВ, знаете сколько денег стоит минута эфира на плюсах) д

Уже полгода жду их письма обещаного, нифига нет. Господа кешбери , выполняйте свою работу, отправляйте официальные письма

У них уже свой суд???
вони взагалі живуть в своєму окремому. обкуреному.відокремленому від розуму світі

мені теж таке приходило-хвора фантазія

Ну неделю молчали, за звонки не знаю, неизвестные в игноре))) просто удивляюсь их фантазии, что они курят)))))

У меня ничего нет, разве что будка у собачки)))) письма пока нет, ну а там посмотрим)))
ахахха так не страшно, десь в якійсь темі бачила смс від колекторів, що одяг теж підлягає машому майну

ахахха так не страшно, десь в якійсь темі бачила смс від колекторів, що одяг теж підлягає машому майну
Оооооо, так мне как раз надо чердак разгрузить)))) жалко выкинуть, а то им хоть пригодиться)))
Меня пока что только по телефону дрочат.
Зато станете известным на ТВ, знаете сколько денег стоит минута эфира на плюсах) д
Я тоже об этом кстати подумала))))

Мені таке і подібного змісту кілька разів приходило. Зараз "лякають" в черговий разприватними виконавцями. Накатала на них скаргу в Нацком остаточної відповіді ще не отримала продовжили розгляд. Жду. Але сума в особистому кабінеті зупинилася не знаю чи на довго... Приходило смс кілька днів назад що погоджені індивідуальні умови погашення щоб звязались...А впринципі після трьох місяців прострочки дзвонити стали набагато рідше... Люди яким раніше дзвонили теж нічого не кажуть... Тому ждем далі...

Только что получил смс:

! Нотаріальний напис підписано, стягнення Вашого та сумісного мана призначено на 26.02. Перевірте поштову скриньку про наявність повідомлення. Сума до сплати 7 500,00 грн., для уникнення наслідків. Тел. 0634891315
Они даже смс с ошибка шлют

Назад
Угорі