карту Нова Пей блокують виконавці?

• Автор теми Автор теми Lana_ua
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 606

Lana_ua

Форумчанин
Дописи
41
Реакції
25
Бали
3590
Lana_ua не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю. Чи є у когось останнім часом випадки, що карту Нова Пей блокують виконавці?
І ще питання, може, хтось мав таку ситуацію. Якщо приходить виконавчий лист на роботу на стягнення із ЗП, то зарплатний рахунок усеодно блокують?

так

Вітаю. Чи є у когось останнім часом випадки, що карту Нова Пей блокують виконавці?
І ще питання, може, хтось мав таку ситуацію. Якщо приходить виконавчий лист на роботу на стягнення із ЗП, то зарплатний рахунок усеодно блокують?
так і так) у мене коли було вп, якимсь дивом не заблокували а банк, але десь я підозрюю що в мене там була не повна пройдена верефікація тому і не заблочили, виконавець казав він взагалі небачив там рахунку і банк йому також не надав.

так

так і так) у мене коли було вп, якимсь дивом не заблокували а банк, але десь я підозрюю що в мене там була не повна пройдена верефікація тому і не заблочили, виконавець казав він взагалі небачив там рахунку і банк йому також не надав.
Як швидко виконавець дістався до нова пей у вас після відкриття ВП?

Так, блокують. Зп також, треба писати заяву на визначення видаткового рахунку. Тут пишуть якщо нема інших надхождень, можна, але складно, взяти довідку в банку що рахунок дійсно зп і виконавець "на папері" має повністю зняти арешт. Те саме по карткам на дитячі/аліменти

так

у них наче є список всіх банків і вони шлють приписку всім підряд...але, можу помилятися...

Скоро дізнаюсь) 6 числа виконавче вліпили,картки у моно заблокували одразу,нова пей-поки ні

Блокують, питання часу. Хіба будете регулярно платити і виконавець не буде себе обтяжувати додатковою роботою

Я вам расскажу актуальную информацию, влепили вп по не оплате налогов а именно есв, я действующий фоп

Заблокировали все карты/ счета кроме Нова пей и пумб

Назад
Угорі