Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені теж таке попало,в березні не внесла платіж,то ж вчора поставило вимогу за квітень подвійний платіж,а я сказала,що ,якщо вимога в телефонному режимі,то і я теж можете рахувати ,що заплатила її в телефонному режимі.Помовчало і злилось само.Як на мене,то це все фігня.Я дзвонила на 3700,мені відповіло якесь гугняве чучело,ледве говорив блін,язик заплітався в нього.Воно мені сказало,що все одно треба платити щомісячний платіж.Я взагалі не знаю,як вони таких на роботу беруть.Воно ж ледве говорило слова
И мне точно такое пришло. У мфо также должно быть так. Закон о потребительском кредитовании на них так же распростроняется. Будут выеживаться, нужно писать в нацком, звонить на урядову. Я жду 1мая, интересно ,что мфо запоют.Только что пришло сообщение. У Привата карантин до конца мая
У меня и просрочка, и задолженность. Все равно прислали.Ihorr, это наверное тем у кого нет просрочки и задолженности.
А як цє? Подвійних процентів. Чого не потрійних?Только что пришло сообщение. У Привата карантин до конца мая
А це мабуть,як у мене,в березні не внесла мінімальний платіж 400 грн.за квітень вже платежі 400 +900,на запитання чому,отримала відповідь ,бо так вирішив банк через пропущений платіж.А за травень мабуть якраз буде вже потрійний.?Хай йдуть лісом,подумала собі я?.А як цє? Подвійних процентів. Чого не потрійних?
Так вирішив банк. А я вирішив що вони кончені. Так що? Решатели млять.....А це мабуть,як у мене,в березні не внесла мінімальний платіж 400 грн.за квітень вже платежі 400 +900,на запитання чому,отримала відповідь ,бо так вирішив банк через пропущений платіж.А за травень мабуть якраз буде вже потрійний.?Хай йдуть лісом,подумала собі я?.