КАПІТАЛ. Рекомендований лист з притензією (печатки перебиті на принтері)

• Автор теми Автор теми Darth Vader
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 712

Darth Vader

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
10
Бали
128
Darth Vader не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шановні друзі хто стикався з капіталом, прислали рекомендоване, купили в Мілоан тіло 6000 зараз, хочуть 17000 В листі написано про примусове стягнення, АЛЕ, дають ОСТАННІЙ ШАНС ПО АКЦІЇ ОПЛАТИТИ 11000, далі ПЕЧАТКИ УСІ ПЕРЕБИТІ, ПРОСТО ВИДРУКОВАНІ, хто підпаде щось за цих утирків, буду дуже вдячний, фото додаю.

Вкладення

• 20201230_171307.jpg
    20201230_171307.jpg
    1.2 Mб · Перегляди: 61
  • 20201230_171301.webp
    20201230_171301.webp
    355.8 Кб · Перегляди: 63
  • 20201230_171318.webp
    20201230_171318.webp
    226.3 Кб · Перегляди: 59
  • 20201230_171312.jpg
    20201230_171312.jpg
    1 Mб · Перегляди: 53
Шановні друзі хто стикався з капіталом, прислали рекомендоване, купили в Мілоан тіло 6000 зараз, хочуть 17000 В листі написано про примусове стягнення, АЛЕ, дають ОСТАННІЙ ШАНС ПО АКЦІЇ ОПЛАТИТИ 11000, далі ПЕЧАТКИ УСІ ПЕРЕБИТІ, ПРОСТО ВИДРУКОВАНІ, хто підпаде щось за цих утирків, буду дуже вдячний, фото додаю.
Что именно вы хотите знать?Мне сегодня тоже пришло..Суммы другие правда,и кредит плюс продал..

Что именно вы хотите знать?Мне сегодня тоже пришло..Суммы другие правда,и кредит плюс продал..
Я знаю, якщо збираються вліпити надпис, та ще й присилають рекомендованим листом, то печатка має бути справжня, а це якийсь туалетний папір, та ще й пишуть про акцію, мене продали капіталу з місяць як, а вони вже таке шлють, мені цікаво, чи цим папірцем можна підтертись, чи ні

А что Вы хотите конкретно узнать?
Я знаю, якщо збираються вліпити надпис, та ще й присилають рекомендованим листом, то печатка має бути справжня, а це якийсь туалетний папір, та ще й пишуть про акцію, мене продали капіталу з місяць як, а вони вже таке шлють, мені цікаво, чи цим папірцем можна підтертись, чи ні

Распалите завтра мангал,пожарьте шашлыки!

Никто Вас предупреждать о напису не будет, и документы могут прийти от исполнителя, но никак не из говноконторки

Никто Вас предупреждать о напису не будет, и документы могут прийти от исполнителя, но никак не из говноконторки
За це я теж знаю) просто, дивує, навішо цей пафос з рекомендованих листом) конкретно з цією гівноконторою я нічого не підписував і грошей у них не брав
Потом чиряки на sраке будут
Не виключено))

Назад
Угорі